Курячі делікатеси
Ігор Володимирович
-
Шановний Олег Геннадійович,
запустили виробництво курячих делікатесів, але зіткнулись з проблемою, що не вистачає яскраво вираженого смаку в готовому продукті. Порадьте як підсилити смак курки в продукті?
Технолог:
Технологический отдел ВТР
Фірма “ВТР” запустила власне виробництво харчових добавок під торговою маркою “СМОЛЛ”.
Для надання більш вираженого смаку делікатесам із м'яса птиці раджу Вам спробувати комплексну харчову добавку «СМОЛЛ-АРОМА «КУРКА СМАЖЕНА» з лінійки смаків “СМОЛЛ АРОМА” власного виробництва.
Комплексна харчова добавка «СМОЛЛ-АРОМА «КУРКА СМАЖЕНА» використовується для виробництва всіх видів ковбасних виробів, шинкових продуктів в оболонках, делікатесних продуктів з м’яса та птиці, напівфабрикатів.
Склад: ароматизатор смаженої курки харчовий, мальтодекстрин, підсилювач смаку та аромату «глутамат натрію» (Е 621), сіль кухонна (до 1 %).
Дозування: до 3 г на 1 кг маси фаршу.