Актуальна НОВИНКА сезону - колагенова оболонка "ФАЙН-АФФ" - ідеальна оболонка для ГРИЛЯ!

Відмінний смак для шинкових продуктів в оболонках

Відмінний смак для шинкових продуктів в оболонках

Продовжуючи знайомити Вас з харчовими добавками «СМОЛЛ» власного виробництва, пропонуємо Вам рецептуру копчено-вареного курячого рулету «По-домашньому» 1с (ТУ У 15.1-33381354-007:2012).

Рекомендуємо СМОЛЛ-АРОМА «БІРШІНКЕН» як відмінне рішення для шинкових продуктів в оболонці, особливо КУРЯЧИХ!

Назва сировини, прянощів і матеріалів

Філе куряче

50

М'ясо бедра куряче

35

Шкіра куряча

15

Всього сировини

100

Допоміжні

Сіль кухонна

2,5

Харчова добавка «Консервант 25»

0,05

Харчова добавка «СМОЛЛ-АРОМА «БІРШИНКЕН»

0,9

Харчова добавка «СМОЛЛ-СОЛ 50»

1,5

Харчова добавка «СМОЛЛ-ПРОЦЕЛЬ»

2

Харчова добавка «СМОЛЛ-ТГ 60»

0,1

Крохмаль

3

Волога

40

Всього вихід

133,2

Харчова добавка «СМОЛЛ-ПРОЦЕЛЬ» виступає в якості волого- та жирозв'язуючого агента. При виробництві емульгованих м’ясних продуктів (варених ковбас, сосисок, сардельок), напівкопчених ковбас, шинок в оболонках застосування «СМОЛЛ-ПРОЦЕЛЬ» дає можливість стабілізувати і покращити структуру фаршу, скоротити ризик отримання бульйонно-жирових утворень.

Склад: пшеничні волокна (98%), білок, волога. Дозування: 1-2% до маси фаршу. Зв'язування води - 1:12.

Харчова добавка «СМОЛЛ-СОЛ 50» - використовується виключно для уводнення сировини при виробництві напівкопчених ковбас і шинок в оболонках. Значно збільшує вихід, зберігаючи при цьому органолептичні та смакові якості готового продукту. Містить натуральний стабілізатор кольору «кармін».

Склад: регулятор кислотності Е 451і (до 31% Р2О5), мальтодекстрин, молочний білок (містить лактозу), антиокислювач Е 316, барвник Е 120. Дозування: 3-3,5 кг/100 л розсолу. Максимальна кількість розсолу в рецептурі - 50 л.

Харчова добавка «СМОЛЛ-ТГ 60» - це стабілізуючий препарат з трансглютаміназою для поліпшення консистенції та «кусаємості» різних м'ясних продуктів, перетворює окремі шматочки в цілісний моноліт і істотно підвищує щільність ковбас.

Склад: трансглютаміназа, соняшникова олія, мальтодекстрин. Дозування: 0,5-1 г/кг маси фаршу.

Шановні клієнти,

якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтеся до представників фірми «ВТР» у Вашому регіоні або задавайте питання в рубриці «Питання технологу» на нашому сайті www.vtr.com.ua. Співробітники фірми  «ВТР» завжди допоможуть Вам практичною порадою та нададуть технологічну підтримку при безпосередньому виготовленні продукції на Вашому підприємстві.

Запитати спеціаліста

Дизайн и разработка

© Компанія «ВТР».