Актуальна НОВИНКА сезону - колагенова оболонка "ФАЙН-АФФ" - ідеальна оболонка для ГРИЛЯ!

Актуально, стабільно і термостабільно: штучний шпик

Актуально, стабільно і термостабільно: штучний шпик

Шановні Клієнти,

враховуючи ситуацію з подорожчанням сала, пропонуємо Вам актуальні, економічно-вигідні та якісні продукти для приготування штучного шпику: харчову добавку «Нуба Ф/Б плюс» та функціональну суміш на основі тваринних білків «ЕксельПротм Плюс СЕ 40».

Основні переваги використання:

- термостабільні у готових виробах;

- економічно вигідні;

- в готових виробах штучних шпик, на основі запропонованих продуктів, має абсолютно натуральний вигляд та колір.

1. Пропонуємо харчову добавку “Нуба Ф/Б плюс“ для виробництва штучного шпику, імітаційного м’яса (м’ясна емульсія), недорогих гранул, гелю та для використання у ковбасних виробах в сухому вигляді.

Склад: альгінат натрію Е401, дифосфати Е450. “Нуба Ф/Б плюс” не має в своєму складі глутамату натрію, штучних барвників і консервантів, молочного білку. Нейтральна по смаку та запаху.

Дозування: від 15 до 25% як заміну основної жирної сировини або замість шпику у варених, напівкопчених ковбасних виробах, особливо в дешевих салямі.

Основною перевагою використання “Нуба Ф/Б плюс” для виробництва штучного шпику при виготовлені ковбасних виробів є те, що готовий продукт термостабільний (при повторній варці або жарці — зберігає форму, не розтікається), використовується як в дорогих, так і в дешевих ковбасних виробах.

Штучний шпик  можна різати на салорізці або розкутеровувати на кутері. 

Приклад розрахунку штучного шпику (1:10:25) при ціні на сало — 28 грн* (*ціна одного дня)

Шпик, кг

10х28=280 грн

Нуба Ф/Б плюс, кг

1х400=400 грн

Вода, кг

25 кг

 

680:36=19 грн

Ціна штучного шпику становить -19 грн.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ! ОБОВ’ЯЗКОВА УМОВА при використанні «Нуба Ф/Б плюс» - сіль вносити після додавання всієї вологи за рецептурою при плюсовій температурі фаршу. Штучний шпик не можна заморожувати.

Рецептура ковбаси н/к «Асторія» 1с/ТУ У 15.1-20146604-002-2003

Назва сировини, прянощів і матеріалів

Основна сировина

Яловичина 1 с

30

Штучний шпик

20

ММД

35

Емульсія шкіри

15

Всього сировини

100

Допоміжні

Сіль кухонна

2,2

Харчова добавка «Консервант 25»

0,05

Функціональна суміш «Пеклос ППК 40»

1,6

Тваринний білок «СканПро Т90/100»

0,5

Крупа манна

5

СМОЛЛ-АРОМА «АЛЬПІЙСЬКА»

1,1

Харчова добавка «Фумал П»

0,2

Барвник «Колор»

0,015

Ферментований рис

0,07

Волога

10

Всього маса фаршу

120,25

Оболонка

фіброуз діаметр 45

2. «ЕксельПротм Плюс СЕ 40» – емульгуюча холодним способом і термічно стабільна функціональна суміш на основі тваринних білків і рослинної камеді.

 «ЕксельПротм Плюс СЕ 40» використовують для виробництва штучного шпику (1:10:15), як холодний емульгатор жиру для виробництва БЖЕ (1:10:18), м’ясних гранул (1:10:15), в сухому вигляді на м'ясну сировину при виробництві таких продуктів, як сосиски, сардельки, варені, напівкопчені і варено-копчені ковбаси, в гідратованому вигляді (гель — 1:10-20).

Склад: тваринний білок, отриманий зі свіжої свинячої шкірки, стабілізатори Е 401 альгінат натрію Е 516 сульфат кальцію, Е 450 пірофосфат натрію, антиокислювачі Е 304 аскорбіл пальмітат, Е 306 концентрат суміші токоферолів.

«ЕксельПротм Плюс СЕ 40» - ефективне рішення для заміни натурального шпику при виробництві варених, варено-копчених, напівкопчених ковбас. Завдяки тому, що фукціональна суміш зі «ЕксельПротм Плюс СЕ 40» термостабільна, готові вироби при повторній термообробці (підігріванні, варці, смаженні) НЕ ВТРАЧАЮТЬ ТВЕРДІСТЬ, ЕЛАСТИЧНІСТЬ, ТОВАРНИЙ ВИГЛЯД.

Приклад розрахунку штучного шпику (1:10:15) при ціні на сало — 28 грн* (*ціна одного дня)

Шпик, кг

10х28=280 грн

Нуба Ф/Б плюс, кг

1х240=240 грн

Вода, кг

15 кг

 

520:26?20 грн

Ціна штучного шпику становить - 20 грн.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ! Штучний шпик приготований на основі «ЕксельПротм Плюс СЕ 40» не можна заморожувати та солити.

Нехай наші товари та технологічні розробки принесуть успіх Ваші продукції!

Запитати спеціаліста

Дизайн и разработка

© Компанія «ВТР».