Актуальна НОВИНКА сезону - колагенова оболонка "ФАЙН-АФФ" - ідеальна оболонка для ГРИЛЯ!

«СМОЛЛ»: актуально і вигідно!

«СМОЛЛ»: актуально і вигідно!

Шановні Клієнти,

Фірма "ВТР" є вітчизняним виробником харчових добавок "СМОЛЛ" для використання в ковбасній промисловості. Наші розробки призначені спеціально для українського ринку з урахуванням потреб виробника.

В даному дописі технологи фірми пропонують Вам ознайомитись з декількома розробками, які істотно покращать продукцію, для виготовлення якої вони призначені.

1. Харчова технологічна добавка "СМОЛЛ-СОЛ 50"  призначена виключно для уводнення сировини при виробництві напівкопчених ковбас, шинок в оболонках.

"СМОЛЛ-СОЛ 50" значно збільшує вихід, зберігаючи при цьому органолептичні та смакові якості готового продукту. Містить натуральний стабілізатор кольору «кармін».

Склад: регулятор кислотності Е 451 (і) (до 31% Р2О5), мальтодекстрин, молочний білок (містить лактозу), антиокислювач Е 316, барвник Е 120.

Дозування: 3-3,5 кг/100 л розсолу. Максимальна кількість розсолу в рецептурі – 50 л.

Властивості "СМОЛЛ-СОЛ 50":

- володіє вологозв'язуючими властивостями за рахунок оптимально підібраних фосфатних складових при низьких дозуваннях;

- забезпечує стабільність м'ясної емульсії, що дозволяє запобігти утворенню бульйонно-жирових набряків в готовому продукті;

- простота та зручність у використанні, добавка добре розчиняється;

- утворює щільну, еластичну структуру в готовому продукті і хороший вигляд у розрізі, що дуже важливо для шинок та шинкових продуктів в оболонках;

- покращує економічні показники;

- забезпечує стабільний натуральний колір;

- не погіршує смак та аромат готового продукту, добре поєднується із смако-ароматичними добавками, спеціями та іншими інгредієнтами

Продукт варений в оболонці: Шинка "Традиційна" 1 с

ТУ У 15.1- 33381354-007:2012

Назва сировини, прянощів і матеріалів

Основна сировина, кг

Свинина нежирна 80/20

80 (шрот)

ММД

10

Емульсія шкіри

10

Всього сировини

100

Допоміжні

Сіль кухонна

2,5

Харчова  добавка "Консервант 25"

0,05

Харчова добавка "СМОЛЛ-СОЛ 50"

1,75

Крохмаль

3

Соєва клітковина "Тефайбр"

1,5

Харчова добавка "СМОЛЛ-ТГ 60"

0,15

Харчова добавка СМОЛЛ-АРОМА "БІРШИНКЕН"

0,8

Приправа "Ковбаса Українська"

0,4

Волога

50

Всього маса фаршу

160,15

Вихід

157%

2. Добавка харчова "СМОЛЛ-СТАБ 80" є натуральним стабілізатором, ущільнювачем текстури і желюючим агентом з високою здатністю зв'язування і утримування води. Використовується для виробництва сосисок, сардельок, всіх видів варених ковбасних виробів.

Готове рішення для технологів при роботі з проблемною м’ясною сировиною!

Склад: Е 407, Е 415, цукор, соєва клітковина, Е 508, мальтодекстрин.

Дозування: до 0,6 кг/100кг маси фаршу. Вологоутримуюча здатність 1: 50-60.

Властивості:

- суттєво підвищує вологозв'язуючу здатність м'ясного фаршу;

- знижує втрати при термообробці;

- знижує ризик утворення бульйонних підтікань;

- покращує консистенцію і структуру готового продукту і їх здатність до сервіровочного нарізання;

- не погіршує смак та аромат готового продукту, добре поєднується з смако-ароматичними добавками, спеціями, рослинними і тваринними білками.

Окрім представлених технологічних добавок, зверніть увагу на НОВУ смакову добавку для виробництва ВАРЕНИХ ковбас СМОЛЛ-ФОС «ОСТАНКІНСЬКА» - АРОМАТНА суміш спецій з тонкою нотою мускату.

Склад: Е 450, Е 452 (до 19% Р2О5)), Е 451, мелені спеції та екстракти спецій (часник, мускатний горіх, перець чорний, духмяний перець, любисток), гідролізат білка (гідролізат білка соєвого (не ГМО, гідролізат дріжджовий), Е 621, глюкоза, носії (декстроза, мальтодекстрин, сіль кухонна), Е 300, Е 150d, Е 120, Е 417, Е 551.

Дозування: до 12 г/кг маси фаршу

Ковбаса варена: «Посольська» 1 с ТУ У 15.1-00419880-049:2003

Назва сировини, прянощів і матеріалів

Основна сировина

Свинина нежирна 80/20

20

Сало (кутер)

30

Філе курки

30

Гель із СканПро Т 90/100 (1:12)

15

Сухе молоко

5

Всього сировини

100

Допоміжні

Сіль кухонна

2,3

Харчова  добавка ‚‚Консервант 25”

0,05

Харчова добавка «СМОЛЛ-СТАБ 80»

0,8

Харчова добавка «Емулін»

1

Добавка для стабілізації кольору «СМОЛЛ-МОНАСКУС КОЛОР № 1»

0,03

Харчова добавка СМОЛЛ-ФОС «ВАРЕНА ОСТАНКІНСЬКА №1»

1,45

Волога

40

Всього маса фаршу

145,63

Нехай наші продукти та технологічні розробки принесуть успіх Вашій продукції!

Запитати спеціаліста

Дизайн и разработка

© Компанія «ВТР».