АКТУАЛЬНІ ТОВАРИ: Тваринні білки СканПро серії 1015 та Фіброузна оболонка ВіскоТіпак Бриллиант ⌀56 чорн.

Представляємо новинки! "АРОМА СМАК "КОВБАСА 2056"" та "АРОМА СМАК "САЛЯМІ ІТАЛІЙСЬКА КЛАСІК""

Представляємо новинки! "АРОМА СМАК "КОВБАСА 2056""  та  "АРОМА СМАК "САЛЯМІ ІТАЛІЙСЬКА КЛАСІК""

Представляємо Вам новинки від виробника

"Dora Food"

"АРОМА СМАК "КОВБАСА 2056""

та "АРОМА СМАК "САЛЯМІ ІТАЛІЙСЬКА КЛАСІК""

 

 

 

ХАРЧОВА ДОБАВКА "АРОМА СМАК "КОВБАСА 2056"".  Для ковбас типу «домашня».

Дозування:     5-10 г/кг маси фаршу.

Склад: спеції мелені та екстракти спецій  (перець чорний,   кумин, паприка), аромати (в т.ч. диму, містить: молоко, селеру), «глутамат натрію» (Е 621), гідролізат рослинного білка (не ГМО), носії: глюкоза, сіль, мука рисова, жир рослинний, мальтодекстрин, "двоокись кремнію аморфній" (Е 551)

Рецептура: Виріб м'ясомісткий напівкопчений "Гуцульський" 1с, "Селянський" 1с

 

ХАРЧОВА ДОБАВКА "АРОМА СМАК "САЛЯМІ ІТАЛІЙСЬКА КЛАСІК"". Для всіх видів ковбас, в т.ч. для н/к ковбас недорогого сегменту.

Дозування: до 10 г/кг маси фаршу.

Склад: спеції мелені та екстракти спецій  (перець чорний,  тмин), регулятори кислотності («глюконо-дельта-лакон» (Е575), лимонна кислота (Е330), стабілізатор «трифосфат натрію 5-заміщений» (Е451), антиоксидант «ізоаскорбінат натрію» (Е316), ароматизатор м’яса, носії (глюкоза, фруктоза).

Рецептура: Виріб м'ясомісткий напівкопчений "Посольський" 1с, "Апетитний" 1с

Дизайн и разработка

© Компанія «ВТР».