КОМПЛЕКСНИЙ ЗАСІБ ДЛЯ КУТЕРУВАННЯ з емульгатором ВІД ФІРМИ "НУБАССА" - "НУБА-ФОС-КОМБІ CL/AF"

КОМПЛЕКСНИЙ ЗАСІБ ДЛЯ КУТЕРУВАННЯ з емульгатором ВІД ФІРМИ "НУБАССА" - "НУБА-ФОС-КОМБІ CL/AF"

Пропонуємо Вам КОМПЛЕКСНИЙ ЗАСІБ ДЛЯ КУТТЕРУВАННЯ з емульгатором ВІД ФІРМИ «НУБАССА»- «НУБА-ФОС-КОМБІ CL/AF».                   

Технологи багатьох українських підприємств давно працюють з товарами фірми «Нубасса» і вже не раз переконувались, що товари від «Нубасси» - це якісні, надійні продукти і, як говорять самі технологи компанії «Нубасса», це - «продукти з технологією».

Кожний спеціаліст знає, що парне м’ясо має оптимальну зв’язуючу силу, однак завдяки біохімічним процесам, які проходять після забою, вона погіршується із збільшенням термінів зберігання м’яса і величина рН знижується. В результаті цих процесів м’ясний білок втрачає вологоутримуючу здатність, що веде до скорочення строків зберігання готової продукції.

Засоби для кутерування дозволяють збільшити вологоутримуючу здатність м’яса і наблизити його характеристики до тих, які притаманні натуральному парному м’ясу.

Як правило, всі виробники ковбасних виробів використовують засоби для кутерування, адже використання добавок для кутерування:

- забезпечує хорошу вологоутримуючу здатність і покращує консистенцію всіх видів ковбасних виробів, підвищує їх соковитість;

- дозволяє зменшити втрати ваги при термообробці;

- стабілізує натуральний колір м’яса;

- покращує консистенцію і виключає ризик утворення бульйонно-жирових підтікань;

- забезпечує стабільність фаршу; - подовжує строк зберігання готової продукції;

- додаванння широкого спектру смако-ароматичних приправ при використанні добавок для кутерування, дає можливість урізноманітнити стандартні рецептури і створити широкий асортимент м'ясних виробів.

Крім того, засоби для куттерування – це додаткова надійність виробництва, суттєве покращення консистенції та зниження собівартості готових виробів.

 «НУБА-ФОС-КОМБІ CL/AF» - фосфатовмісний засіб з емульгатором, закапсульованим стабілізатором кольору, освіжувачем та підсилювачем смаку для ВСІХ видів ковбасних виробів (варені ковбаси, сосиски, сардельки, напівкопчені і варено-копчені ковбаси).

Приставки у назві добавки «НУБА-ФОС-КОМБІ CL/AF» вказує на те, що:

 - «CL»: не містить глутамат, лактозу, глютен, молочний білок, штучні барвники і консерванти;

- «AF»: без алергенів, які підлягають декларуванню.

Склад «НУБА-ФОС-КОМБІ CL/AF»: стабілізатор «пірофосфат натрію» (Е 450) (до 25 % P2O5), сіль кухонна, емульгатор «ефіри гліцерину лимонної та жирних кислот» (Е 472с), антиокислювачі («аскорбінова кислота» (Е 300), ізоаскорбат натрію (Е 316)), декстроза, регулятор кислотності «лимонна кислота» (Е 330), екстракт паприки

Дозування «НУБА-ФОС-КОМБІ CL/AF»: до 5 г/кг маси фаршу

Спосіб застосування «НУБА-ФОС-КОМБІ CL/AF»: додавати в сухому вигляді на нежирну сировину на початку процессу кутерування.

 

Ідеальна композиція чотирьох складових в «НУБА-ФОС-КОМБІ CL/AF» забезпечує:

– вологозв’язуючу і емульгуючу здатність білків м’язевих тканин;

– швидке кольороутворення; – стабільність кольору;

- збереження свіжості.

Ідеальна композиція чотирьох складових в «НУБА-ФОС-КОМБІ CL/AF»-це:

- закапсульовані антиоксиданти в складі добавки дозволяють збільшити час зберігання готового фаршу без негативного впливу на його консистенцію. E300, E316 – забезпечують швидке кольороутворення і стабілізацію натурального кольору м’яса, прискорюючи процес фарбування м'яса нітритом.

Кольороутворення розраховано так, що дана харчова добавка «НУБА-ФОС-КОМБІ CL/AF» оптимально підходить для комбінованих термоустановок.

Зв’язуючі компоненти добавки для кутерування «НУБА-ФОС-КОМБІ CL/AF» діють так, що:

- фосфат, який швидко розчиняється в м’язевій тканині, допомогає раскрити і вивільнити мускульний, фібрилярний білок, який забезпечує високе водопоглинання і зменшує втрати ваги при термообробці, а також знижує міцність зв'язку фаршу і оболонки;

- завдяки емульгатору - відбувається додаткове емульгування жиру і знижується ризик жирових підтікань.

- лимонна кислота Е 330 - натуральний консервант, тобто збільшує термін зберігання готових продуктів і сировини, запобігає псуванню сировини в процесі технологічної переробки.

«НУБА-ФОС-КОМБІ CL/AF» надає ковбасним виробам пружну консистенцію, хорошу кусаємість, забезпечує стабільну якість при високому відсотку виходу, знижує втрати вологи (синерезис) в упакованому (нарізаному) вигляді

Дизайн и разработка

© Компанія «ВТР».