АКЦІЙНА ПРОПОЗИЦІЯ

АКЦІЙНА ПРОПОЗИЦІЯ

Пропонуємо звернути увагу на АКЦІЙНІ товари!

1. Консервант «С-Фріш» (Німеччина)  по ціні - 75,20 грн/кг

Склад: регулятор кислотності 80% «молочна кислота»

Дозування: 1-3 г/кг маси фаршу, 10-20 г/л розсолу для обробітку риби та морепродуктів, або по потребі до допустимого по регламенту.

2. Суміш спецій Обсипка 59000 - по ціні - 197,10 грн/кг

Склад: подрібнені сушені овочі та спеції (зерна гірчиці, паприка червона, морква, цибуля). Не містить в своєму складі глутамату натрію.

3. Колагенова оболонка FINE-SD діаметр 21 ОРАНЖ закритий кінець - по ціні 2920,00 грн/км

Застосування: їстивна оболонка, підходить для виробництва сосисок, ковбасок типу «мисливські»

4. ДИМОПРОНИКНА оболонка МІНІСМОК діаметр 16 світло- коричевий відкритий кінець  по ціні - 310,00 грн/км

  - Достатньо висока проникність для ароматичних речовин диму при копченні;

- Наявність під оболонкою сформованого батона з рум'яною скоринкою після термообробки;

-  Легко знімається, не морщиться при тривалому зберіганні окремо і у вакуумній упаковці;

- Рекомендоване перенаповнення -10-12%

5. Поліамідна ОДНОШАРОВА термоусадочна оболонка МІНІРАЛЕН діаметр 22 колір копчення відкритий кінець по ціні - 769,62 грн/км

Сосисочна оболонка з високими бар'єрними властивостями, характеризується відмінною стабільною.Основною перевагою є можливість наповнення на усіх видах автоматичного, напівавтоматичного обладнання та за допомогою ручного наповнення зі здатністю перенаповнення 8-10%

6. Харчова добавка «ПЕППЕР КНАКЕР»   по ціні - 258,88 грн/кг

додасть неповторний пікантний смак з яскравими нотками білого перцю та перцю чилі, а цілісні шматочки спецій - апетитний вигляд продукту.

Для н/к, в/к, с/к и с/в ковбас та ковбасок.

Склад: спеції (перець білий, паприка, перець чилі), екстракти спецій (перець чорний), декстроза, емульгатор Е 472с, Е 316, Е 330. Вміст декстрози до 20%

Дозування: до 1,3 кг/100кг маси фаршу

7.Щоб надати НОВИЙ, не збитий, а насичений свіжий смак та аромат Вашим ковбасам (н/к, в/к ковбаси, ковбаски-гриль) та зробити авторські вироби, пропонуємо протестувати «ГЕЛЬБВУРСТ БЕЗ ЛИМОНУ CL»!  по ціні - 227,82 грн/кг

Склад: спеції мелені і екстракти спецій (коріандр, імбир, гірчиця, перець білий, мускат, цедра апельсина), декстроза, кухонна сіль, дріжджовий екстракт

Дозування: 0,5кг/100кг маси фаршу

Цедру апельсина використовують для відновлення смаку та аромату, частково втраченого при переробці продуктів!

Крім цього, цедра містить найважливіший комплекс ефірних масел, багата фітонцидами, флавоноїдами і вітамінами. Цедра цитрусових плодів має приємний тонкий смак і аромат, придає свіжість в готових виробах, використовується в багатьох кулінарних рецептах.

8.Добавка «БЕРЛАУХ БРАТВУРСТ»  по ціні - 277,44 грн/кг

витончена суміш із СМАКОМ ЧЕРЕМШІ для виготовлення ковбасок-гриль!

Склад: спеції (коріандр, перець білий, імбир), декстроза, черемша (14%), підсилювач смаку і аромату Е 621, екстракти спецій (перець, мускатний горіх, кардамон), антиокислювачі: Е 300, E 301; стабілізатор Е 331.

Дозування: 0,7кг/100кг маси фаршу

9. Добавка «МОРТАДЕЛЛА ДСТУ»   по ціні - 225,60 грн/кг

- для виробництва варених ковбас, в т.ч. традиційного асортименту. Добавка не містить в своєму складі підсилювачів смаку і алергенів

Склад: спеції мелені та екстракти спецій (перець чорний, часник, коріандр),декстроза. Дозування: до 0,4кг/100кг маси фаршу

10. КІЛЬЦЕВА коллагенова ОБОЛОНКА «РОНДО-РКью» діаметр 40  по ціні - 7017,60 грн/км

рекомендується для широкого спектру ковбасних виробів у вигляді кільця, напівкільця та коротких зігнутих батонів, в першу чергу, для сардельок, замість натуральної оболонки Основні переваги:

- ідеальне рішення для заміни череви при виготовленні ковбасних виробів з подальшою упаковкою фіксованою вагою;

- надзвичайно м’яка кусаємість, тонкі пучки в місцях перекрутив, відсутність відчуття оболонки при споживанні продукту;

- збереження кільцеподібної форми після набивки та теплової обробки;

- відмінна димо- і паропроникність;

- висока механічна міцність;

- можливість вживання оболонки разом з продуктом;

- привабливий вигляд кінцевого м’ясного продукту при стандартній вазі виробів;

- використання безпосередньо з упаковки без попереднього замочування;

- зменшення виробничих затрат при набивці у порівнянні з традиційним методом;

- максимальне наближення зовнішнього вигляду продукції в оболонці до виробів у натуральній череві.

Шановні Клієнти,

якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтеся до представників фірми«ВТР» у Вашому регіоні або задавайте питання в рубриці «Питання технологу» на нашому сайті www.vtr.com.ua. Співробітники фірми «ВТР» завжди допоможуть Вам практичною порадою та нададуть технологічну підтримку при безпосередньому виготовленні продукції на Вашому підприємстві.

Дизайн и разработка

© Компанія «ВТР».