ІН'ЄКТУВАННЯ М'ЯСА ПТИЦІ

ІН'ЄКТУВАННЯ М'ЯСА ПТИЦІ

Якщо Ви шукаєте ЯКІСНИЙ ЗАСІБ ДЛЯ ІН'ЄКТУВАННЯ М'ЯСА ПТИЦІ (крила, філе, четверті), пропонуємо добавку «СМОЛЛ-ШИНКА УНІВЕРСАЛ 60» (вир-ва ТЗОВ «ВТР»)

«СМОЛЛ-ШИНКА УНІВЕРСАЛ 60» - це фосфатомістка добавка для приготування універсального розсолу для ін’єктування копченостей із м’яса птиці, яка містить карагенан, тваринні білки, рослинні волокна. Збалансована композиція компонентів стабілізує колір та підсилює смак продукту.

«СМОЛЛ-ШИНКА УНІВЕРСАЛ 60» використовується для виготовлення варено-копчених делікатесів із м'яса птиці (філе, четверть, крило та інші) з ін’єкцією на 150-175% при дозуванні 3,3 кг на 100 кг розсолу.

Орієнтовний вихід готового продукту:

- крила до 100%;

- четвертини 112-115%

Переваги:

- невеликий процент втрат після ін'єктування;

- не потребує масування або замочування в розсолі, продукти формують і відразу передають на термообробку;

- сприяє кольороутворенню та стабілізації кольору;

- готовий продукт має мінімальні розриви з'єднувальної тканини і «не плаче» у вакуумній упаковці;

- простий та зручний у використанні, добре розчиняється при приготуванні розсолу;

- забезпечує стабільну якість готового продукту.

Шановні Клієнти,

якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтеся до представниківфірми «ВТР» у Вашому регіоні або задавайте питання в рубриці «Питання технологу» на нашому сайті www.vtr.com.ua. Співробітники фірми «ВТР» завжди допоможуть Вам практичною порадою та нададуть технологічну підтримку при безпосередньому виготовленні продукції на Вашому підприємстві.

Дизайн и разработка

© Компанія «ВТР».