Шановні Партнери! Запрошуємо відвідати наш стенд на INPRODMASH & UPAKOVKA з 12 по 14 вересня 2017!

Якісна с/к ковбаса швидкого дозрівання

Якісна с/к ковбаса швидкого дозрівання

Шановні виробники ковбасних виробів!

Продовжуємо знайомити Вас з актуальними рецептурами ковбас і пропонуємо Вашій увазі рецептуру ковбаси типу с/к «Карпатська» 1с швидкого дозрівання з харчовою добавкою «Балик Монастирський с/к» («Фляйш Манншафт», Польща).

Харчова добавка «Балик Монастирський с/к» - це фосфатомісткий препарат, що містить каррагінан для виробництва с/к і с/в м'ясних делікатесів прискореним методом дозрівання за 3-4 дні, таких як с/к балик з ін'єктуванням на 135-150%, а також ковбасних виробів і шинкових продуктів в оболонках.

Склад: трифосфат натрію (Е 451), поліфосфат калію (Е 452) (до 30% Р2 О5), глюкоза, мальтодекстрин, карагенан (Е 407), аскорбат натрію (Е 301), цитрат натрію (Е 331), глутамат натрію ( Е 621), гідролізат соєвого білка (без ГМО).

Дозування: в сухому вигляді до 10 г/кг маси фаршу; 4,7 кг/100 кг розсолу при 135% ін'єктування; 4,8 кг/100 кг розсолу при 150% ін'єктування.

Відмінне рішення для ПРОДУКТІВ КАСЛО!

Властивості:

- активізація білків м'яса до утримування води;

- сприяє кольороутворення і стабілізації кольору;

- збільшує вихід готового продукту;

- сприяє виробництву с/к і с/в продуктів прискореним методом;

- незначний відсоток втрат під час формування продукту;

- готовий продукт не «плаче» у вакуумній упаковці;

- простота і зручність у використанні, хороше розчинення препарату;

- забезпечує стабільну якість і вихід готового продукту.

Рецептура с/к ковбаси швидкого дозрівання “Карпатська” 1 с

ТУ У 15.1-33381354-004:200

Назва сировини, прянощів та матеріалів

Кількість

Основна сировина

Свинина напівжирна охолоджена 80/20

100

Всього сировини

100

Допоміжні

 

Нітрит натрію

0,010

Сіль харчова

2,5

Харчова добавка “Балик Монастирський с/к”

2

Приправа “Хлопська”

0,9

Приправа “Аромат шинки”

0,2

Волога

20

Всього маса фаршу

Оболонка

Фіброузна оболонка калібр 50

Технологічний процес (опис):

Подрібнену сировину завантажити в мішалку, додати всі інгредієнти згідно рецептури, а також сіль і нітрит натрію та ретельно перемішати протягом 3-6 хв. Готовий фарш наповнити в оболонку.

Температура фаршу повинна складати +4-+80С. Потім вироби направити в камеру термообробки.

Термообробка (за прискоренним методом):

1.Осадка при температурі в камері не вище 12С - 2 доби.

2.Осадка: температура в камері 50 С волога 60% до температури в центрі батона 20С.

3.Сушка 1: температура в камері 55С волога 40% - 20 хв.

4.Обжарка: температура в камері 60С - до температури в центрі батона 40С.

5.Сушка 2: температура в камері 60С - 5 хв.

6.Копчення: температура в камері 65С - 15 хв.

7.Сушка 2: (провітрювання) - 3 хв.

8.Копчення: температура в камері 65С - 15 хв (до бажаного кольору).

9.Обжарка: температура в камері 70С до температури в центрі батона 62С.

Нехай наші технологічні розробки принесуть успіх Вашій продукції!

 

Запитати спеціаліста

Дизайн и разработка

© Компанія «ВТР».