Актуальна НОВИНКА сезону - колагенова оболонка "ФАЙН-АФФ" - ідеальна оболонка для ГРИЛЯ!

Актуальні рецептури варених ковбас!

Актуальні рецептури варених ковбас!

 

Шановні Клієнти!

Пропонуємо Вам ознайомитися з варіантами рецептур варених м'ясомістких ковбас.

Всі рецептури відпрацьовані і добре себе зарекомендували.

 

 

 

 

Рецептура ковбаси «Слов'янська» 1 с

ТУ У 15.1-33381354-008:2010

Назва сировини, прянощів і матеріалів

Кількість, кг

Основна сировина

ММД

42

Емульсія шкіри

42

Емульсія жилки

16

Всього сировини

100

Допоміжні інгредієнти

Сіль кухонна

2,1

Нітрит натрію

8 г

Функціональна харчова суміш “ПЕКЛОС ППК 40”

1,6

Тваринний білок «Сканпро Т 90/100» (вміст білка 92%)

1

Добавка харчова “Емулін” (“ВТР”, Україна)

3

Харчова добавка “Російська Вурст Еко Компаунд” (фосфатна)

0,75

Харчова добавка “Баварія Вурст Еко Компаунд” (фосфатна)

0,75

Ароматизатор “Аромат Мясний”

0,3

Крупа манна

5

Харчова добавка “Монаскус Ред” (натуральний барвник)

0,01

Волога

35

Всього маса фаршу

149,51

Рецептура ковбаси «Подільська» 1 с

ТУ У 15.1-33381354-008:2010

Назва сировини, прянощів і матеріалів

Кількість, кг

Основна сировина

 

ММД

50

Емульсія шкіри

25

Емульсія жилки

25

Всього сировини

100

Допоміжні інгредієнти

Сіль кухонна

2,3

Нітрит натрію

8 г

Функціональна харчова суміш “ПЕКЛОС ППК 40”

2

Тваринний білок «Сканпро Т 90/100» (вміст білка 92%)

1

Крохмаль картопляний

3

Добавка харчова “Емулін” (“ВТР”, Україна)

2

Харчова добавка “Російська Вурст Еко Компаунд” (фосфатна)

0,75

Харчова добавка “Баварія Вурст Еко Компаунд” (фосфатна)

0,75

Харчова добавка “Сумекс”

0,3

Ароматизатор “СИР ІТАЛІЙСЬКИЙ ТВЕРДИЙ”

0,3

Крупа манна

5

Харчова добавка “Монаскус Ред” (натуральний барвник)

0,01

Волога

35

Всього маса фаршу

152,41

Рецептура ковбаси «Сімейна» 1 с

ТУ У 15.1-33381354-008:2010

Назва сировини, прянощів і матеріалів

Кількість, кг

Основна сировина

 

ММД

50

Емульсія шкіри

25

Емульсія жилки

20

Добавка харчова “Емулін” (“ВТР”, Україна)

2,5

Крохмаль картопляний

2,5

Всього сировини

100

Допоміжні інгредієнти

Сіль кухонна

2,2

Нітрит натрію

7 г

Харчова добавка “Нуба Ф/Б плюс” (добавка на основі альгінатів)

0,8

Харчова добавка “Російська Вурст Еко Компаунд” (фосфатна)

0,75

Харчова добавка “Баварія Вурст Еко Компаунд” (фосфатна)

0,75

Ароматизатор “Аромат Мясний”

0,2

Ароматизатор “СИР ІТАЛІЙСЬКИЙ ТВЕРДИЙ”

0,2

Харчова добавка “Монаскус Ред” (натуральний барвник)

0,01

Цукор

0,3

Волога

30

Всього маса фаршу

135,21

Технологічний процес і термообробка стандартні.

Склад харчової добавки “Російська Вурст Еко Компаунд”: часник, екстракти спецій (чорний перець, мускатний горіх), ароматизатор м’яса, Е 450 (до 17% Р2О5), декстроза, Е 300, Е 316, Е 621. Пряний смак. Додавати на початку процесу кутерування. Дозування: до 10 г/кг маси фаршу.

Склад харчової добавки “Баварія Вурст Еко Компаунд”: екстракти спецій (чорний перець, мускатний горіх), Е 450 (до 20% Р2О5), Е 300, Е 316, декстроза, Е 621. Дозування: до 9 г/кг маси фаршу.

Склад ароматизатору “Аромат М’ясний”: ароматичні речовини натуральні і ідентичні натуральним (смак і аромат м’яса), мальтодекстрин, Е 621. Дозування: 150-200г/100кг маси фаршу; в напівфабрикати –100-150г/100кг маси фаршу. Універсальний, для всіх видів ковбасних виробів, шинок в оболонках, виробів із птиці, ММД.

Склад ароматизатору “СИР ІТАЛІЙСЬКИЙ ТВЕРДИЙ”: ароматичні речовини натуральні і ідентичні натуральним (смак і аромат сиру), сирний порошок, дріжджовий екстракт, мальтодекстрин. Дозування: 150-200г/100кг маси фаршу. Для варених ковбас, сосисок, сардельок, н/к, в/к ковбас, шинкових продуктів.

Склад сухої молочної суміші «Емулін»: крохмаль модифікований Е 1422, концентрат сироватковий білковий отриманий шляхом ультрафільтрації (КСБ-УФ), Е 407, Е 412,    Е 415, Е 450. Дозування: 10-30 г/кг фаршу. Зв’язування жиру 1:5. Зв’язування води 1:6 Вміст сухих молочних білків в суміші – 5%. Вноситься в сухому вигляді в кінці процесу кутерування на жирну сировину.

Склад функціональної харчової суміші “ПЕКЛОС ППК 40”: тваринні білки, Е 451і, Е 452і (до 22% Р2О5); Е 621, Е 301, Е 316; екстракт розмарину, мальтодекстрин, глюкоза. Дозування: сухого препарату 12-14 г/кг маси фаршу; 5,0 кг/100кг розсолу при 155-170% ін’єктуванні.

Склад харчової добавки “Сумекс”: ароматизатор м’яса, екстракти спецій (кардамон, духмяний перець). Дозування: 3-5 г/кг маси фаршу.

 

 

Запитати спеціаліста

Дизайн и разработка

© Компанія «ВТР».