Актуальна НОВИНКА сезону - колагенова оболонка "ФАЙН-АФФ" - ідеальна оболонка для ГРИЛЯ!

Актуально та якісно: наводнення м'яса тваринними білками «СКАНПРО».

Актуально та якісно: наводнення м'яса тваринними білками «СКАНПРО».

У зв'язку з підвищенням вартості сировини та інгредієнтів для ковбасного виробництва, істотно зросла вартість ковбасної продукції.

Пропонуємо як спосіб здешевлення рецептур - наводнення м'яса.

Для наводнення м'яса (яловичини або свинини) ідеально підходять високофункціональні тваринні білки «СКАНПРО Т95» і «СКАНПРО Т92/СФ». М'ясо наводнюють до 50-70%, вартість 1 кг м'яса при цьому зменшується на 14-16 грн.

Наводнення м'яса тваринними білками «СКАНПРО Т95» і «СКАНПРО Т92/СФ» не погіршує якість ковбасних виробів, навпаки в готовому продукті підвищується вміст білку, а сама ковбаса набуває щільної консистенції.

Пропонуємо Вашій увазі рецептури якісної напівкопченої ковбаси з використанням наводненої свинини на 60%. Рецептури вже відпрацьовані і добре себе зарекомендували на виробництві.

Рецептура напівкопченою ковбаси «Західна Фірмова» 1 с

ТУ У 15.1-20146604-002-2003

Найменування сировини та матеріалів

Кількість, кг

Основна сировина

 

 

Лопатка свиняча наводнена на 60% (діаметр решітки 8 мм)

70

 

Сало

20

 

ММД

10

 

Всього сировини

100

 

Допоміжні

 

 

Сіль кухонна

0,63

 

Харчова добавка “Консервант 25»

0,035

 

Функціональна суміш «ПЕКЛОС ППК 40»

1,6

 

Харчова добавка «Нубассін-Рекорд»

0,3

 

Харчова добавка «Талінська Вурст»

1

 

СМОЛЛ-АРОМА «КОВБАСА»

0,3

 

Харчова добавка «Часникова паста CL»

0,2

 

Крупа манна

5

 

Барвник "Ферментований рис 2000"

0,060

 

Барвник «Колор»

0,015

 

Наводнення лопатки свиної

 

 

Лопатка свина (діаметр решітки 8 мм)

 

100

Високофункціональний тваринний білокСКАНПРО Т95” або “СКАНПРО Т92/СФ”

 

3

Сіль кухонна

 

3

Харчова добавка “Консервант 25»

 

0,05

Вода

 

54

Всього

 

160

Всього маса фаршу

109,14

 

Наводнити свинину: свина лопатка перепустити на волчку (діаметр решітки 8 мм), додати «СКАНПРО Т95» або «СКАНПРО Т92/СФ», «Консервант 25», сіль, воду, добре вимішати і залишити на ніч для дозрівання.

На другий день зробити ковбасний фарш (процес стандартний), набити в оболонку і залишити на осадку на 6-8 год, а потім віддати на термообробку.

Рецептура напівкопченою ковбаси «Дворянська» 1 с

ТУ У 15.1-20146604-002-2003

Найменування сировини та матеріалів

Кількість, кг

Основна сировина

 

 

Свинина напівжирна 70/30 наводнена на 60% (діаметр решітки 8 мм)

70

 

Сало

20

 

ММД

10

 

Всього сировини

100

 

Допоміжні

 

 

Сіль кухонна

0,63

 

Харчова добавка “Консервант 25»

0,035

 

Функціональна суміш «ПЕКЛОС ППК 40»

1,6

 

Добавка харчова «Емулін»

1,5

 

Харчова добавка «Нубассін-Рекорд»

0,3

 

Приправа «Кохвурст Хан Еко Компаунд»

1,0

 

Приправа «Часникова»

0,3

 

СМОЛЛ-АРОМА «КОВБАСА»

0,3

 

Крупа манна

5

 

Барвник "Ферментований рис 2000"

0,060

 

Барвник «Колор»

0,015

 

Наводнення свинини напівжирної

 

Свинина напівжирна 70/30

(діаметр решітки 8 мм)

 

100

Високофункціональний тваринний білок "СКАНПРО Т95" або "СКАНПРО Т92/СФ"

 

3

Сіль кухонна

 

3

Харчова добавка “Консервант 25»

 

0,05

Вода

 

54

Всього

 

160

Всього маса фаршу

110,74

 

Наводнити свинину: свинину перепустити на волчку (діаметр решітки 8 мм), додати «СКАНПРО Т95» або «СКАНПРО Т92/СФ», «Консервант 25», сіль, воду, добре вимішати і залишити на ніч для дозрівання.

На другий день зробити фарш (процес стандартний), набити в оболонку і залишити на осадку на 6-8 год. Потім віддати на термообробку.

 

Запитати спеціаліста

Дизайн и разработка

© Компанія «ВТР».