Шановні Партнери! Запрошуємо відвідати наш стенд на INPRODMASH & UPAKOVKA з 12 по 14 вересня 2017!

Харчова добавка "Балик Монастирський с/к" - НОВИНКА для виробництва сирокопчених і сиров'ялених ковбас.

Харчова добавка "Балик Монастирський с/к" - НОВИНКА для виробництва сирокопчених і сиров'ялених ковбас.

Шановні Клієнти!

Представляємо Вам НОВИНКУ, яка заслуговує Вашої уваги — харчову добавку «Балик Монастирський с/к». Добавка «Балик Монастирський с/к» - фосфатомісткий препарат, що містить карагінан для виробництва сирокопчених/сиров'ялених ковбасних виробів прискореним методом дозрівання за 3-4 дні.

Переваги:

- ВІДМІННЕ РІШЕННЯ ДЛЯ ПРОДУКТІВ КАСЛО!

- виготовлення сирокопчених/сиров'ялених ковбас прискореним методом (ковбасні вироби в свиній череві готові до реалізації за 2 дні);

- якісне кольороутворення і стабілізація кольору;

- простота і зручність у використанні, препарат добре розчиняється;

- забезпечує стабільну якість і вихід готового продукту.

Склад: регулятор кислотності: "трифосфат натрію" (Е 451), "поліфосфат калію" (Е 452) (до 30% Р2 О5), глюкоза, мальтодекстрин, стабілізатор: "карагенан" (Е 407), антиокислювач "аскорбат натрію" (Е 301), регулятор кислотності: "цитрат натрію" (Е 331), підсилювач смаку та аромату "глутамат натрію" (Е 621), гідролізат соєвого білка (без ГМО).

Дозування: в сухому вигляді до 15 г/кг маси фаршу.

Пропонуємо Вашій увазі рецептури сирокопченої ковбаси

 

Назва сировини, прянощів і матеріалів

ТУ У 15.1 -33381354-006:2007

«Балканська» 1 с

«Фует» в/с

кг

кг

Основна сировина

Свинина напівжирна 70/30 d 25 мм

85

85

Філе куряче d 10 мм

15

15

Всього філе

100

100

Допоміжні інгредієнти

Сіль харчова

2,5

2,5

Харчова добавка “Консервант 25”

-

54 г

Харчова добавка “Балик Монастирський с/к”

1,8

1,8

Харчова добавка “Нубассін-Рекорд”

0,7

0,7

Приправа “Хлопська”

0,8

-

Харчова добавка “Ровурст Балкан”

-

1,2

Ароматизатор “Аромат “М'ясний

0,2

-

Ароматизатор «Ковбаса»

-

0,2

Волога

20

20

Всього маса фаршу

126

126,454

Оболонка

черева

черева

Примітка: ковбаса не містить нітрит натрію, м'ясо попередньо солене.

Технологічний процес: стандартний.

Осадка при температурі +3C - 1 доба.

Термооброботка в термокамері:

Сушка при температурі в камері +30С — 1,5 години;

Сушка при температурі в камері +45С — 1,5 години;

Копчення при температурі в камері +65С – до бажаного кольору;

Сушка при температурі в камері +65С до температури +55С в центрі батону;

Охолодження 1 доба.

При необхідності повторити процес сушки при температурі в камері +30С до отримання бажаного результату.

Нехай наші технологічні розробки принесуть успіх Вашій продукції!

Запитати спеціаліста

Дизайн и разработка

© Компанія «ВТР».