Актуальна НОВИНКА сезону - колагенова оболонка "ФАЙН-АФФ" - ідеальна оболонка для ГРИЛЯ!

Розм'якшувач шкірки «НУБА-ФРІШ» від фірми «Нубасса» (Німеччина): вигідна ціна, невелике дозування, вихід 300%

Розм'якшувач шкірки «НУБА-ФРІШ» від фірми «Нубасса» (Німеччина): вигідна ціна, невелике дозування, вихід 300%

Шановні Клієнти!

Харчова добавка «Нуба-Фріш» застосовується для:

- розм'якшення шкірки,

- знезараження голок ін'єкторів,

- стабілізації рН та мікробіологічних показників сировини.Склад: регулятор кислотності 80% «молочна кислота» (Е 270).

Не містить у своєму складі барвників.

Продукт не ГМО.

Рідкий, прозорий, безбарвний розчин в каністрах по 25 л.

Застосування «Нуба-Фріш» вирішує проблему переробки шкіри з ознаками технологічного браку (затверділа, «обпалена» та ін.).

При замочуванні шкірки в розчині з «Нуба-Фріш», отримуємо емульсію з набряклих шкірки з високими органолептичними показниками, без «крупинок».

Готова варена ковбаса має гладкий зріз і щільну консистенцію за рахунок добре розм'якшеної шкірки.

Порядок роботи з «Нуба-Фріш»:

2 кг «Нуба-Фріш» розвести в 148 кг води з-під крану, без солі. Потім 100 кг свинячої шкірки внести в розсіл. Час замочування свинячої шкірки - 24 години. Температура в приміщенні, де буде знаходитися замочена шкірка, повинна бути + 2 - + 4 ° С. Після 24 годин отримуємо 140-150 кг шкірки. Виймаємо її з розсолу, промиваємо один раз холодною водою і направляємо на виробництво емульсії. Вихід емульсії з шкурки до 300%.

Для порівняння наводимо приклад ціни 1 кг емульсії шкіри зробленої з використанням кухонної солі та з використанням «Нуба-Фріш»

Назва

Ціна, грн/кг

К-ть, кг

Сума

Вихід, %

Ціна, грн/кг эмульсії шкірки

1 варіант

Шкірка свиняча

20,00

100

2050,40

200

10,25

Сіль кухонна

2,80

18

2 варіант

Шкірка свиняча

20,00

100

2170,00

280

7,75

Нуба-Фріш

85,00

2

300

7,24

Економія складає від 2,55 до 3,06 грн/кг

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ:

- Емульсія з «Нуба-Фріш» при 300% виходу досить щільна.

- Невелике дозування добавки (2 л/100 кг шкурки).

- Готувати шкурову емульсію з «Нуба-Фріш» необхідно тільки в кутері.

- Немає кислуватого присмаку.

Також ефективно використовувати «Нуба-Фріш» для:

- ДЛЯ ПРОМИВАННЯ АПАРАТІВ ДЛЯ ІН'ЕКТУВАННЯ 0,25 л на 10 л води. Попереджає розмноження мікроорганізмів в апаратах для ін'єктування.

- ПРИ ЗАМОЧУВАННІ НАТУРАЛЬНОЇ ОБОЛОНКИ: 5-10г на 10л холодної води. Натуральні оболонки помістити приблизно на 1 год в розчин з «Нуба-Фріш». Потім вийняти оболонку, замочити в холодній воді на 1 год для нейтралізації кислуватого присмаку. Розчин з «Нуба-Фріш» знімає слиз з натуральних оболонок (черева, синюга і т. п.), сприяє збереженню їх свіжості, нейтралізуючи неприємний запах.

Шановні Клієнти, якщо Вас зацікавила харчова добавка «Нуба- Фріш», звертайтесь до представників фірми «ВТР» у Вашому регіоні.

Працівники фірми  «ВТР» завжди допоможуть Вам практичною порадою та нададуть технологічну підтримку при безпосередньому виготовленні продукції на Вашому підприємстві.

Запитати спеціаліста

Дизайн и разработка

© Компанія «ВТР».