Актуальна НОВИНКА сезону - колагенова оболонка "ФАЙН-АФФ" - ідеальна оболонка для ГРИЛЯ!

Стабильное качество колбасных изделий с отечественными эмульгаторами-стабилизаторами «СМОЛЛ»

Стабильное качество колбасных изделий с отечественными эмульгаторами-стабилизаторами «СМОЛЛ»

ТЗОВ «ВТР» - вітчизняний виробник харчових добавок «СМОЛЛ», пропонує Вам емульгатори-стабілізатори та ущільнювачі серії «ПРОМУЛІН». Харчові добавки серії «ПРОМУЛІН» розроблені фахівцями фірми «ВТР» і виготовлені на власному сертифікованому виробництві. Не містять ГМО-продуктів.

Першою, дозвольте представити вже відому, суху харчову суміш «Емулін» - емульгатор-стабілізатор, високоякісний продукт за доступною ціною і з відмінними стабілізуючими властивостями.

Якщо в ковбасних виробах підтікає жир, додайте понад рецептури 1-2 кг «Емуліну» і Ви усунете Вашу проблему!

Застосування: при виготовленні сосисок, сардельок, варених, н/к, в/к, ліверних ковбас, паштетів і напівфабрикатів. Зв'язування жиру 1: 5. Зв'язування води 1: 6-7.

Склад: стабілізатор консистенції крохмаль картопляний «Екстра», «гуарова камідь» (Е 412), суміш молочних білків, «триполіфосфат натрію» (Е 451), сіль кухонна (до 1%).

Дозування: 10-30 г / кг фаршу, вносити в сухому вигляді в кінці процесу куттерування на жирну сировину.

Переваги використання емульгатора-стабілізатора «Емулін»:

-відмінні емульгуючі і стабілізуючі властивості;

-надає високу стійкість м'ясній емульсії;

-збільшує вихід готового продукту, знижує втрати при термообробці;

-поліпшує смак готового продукту, має легкий молочний смак;

-застосовується ЗАМІСТЬ соєвого ізоляту (тільки не для гранул), оскільки характеризується більш високою гідратацією та властивістю зв’язувати жир, але при цьому має більш низьку вартість, у порівнянні з ізолятами.

Рецептура напівкопченої ковбаси «Козацька» 1 с ТУ У 15.1- 33381354-009: 2 011

Назва сировини, прянощів і матеріалів

кг

Основна сировина

 

ММД

50

Емульсія шкіри

15

Емульсія жилки

10

Сало (заморожене)

25

Всього сировини

100

Допоміжні інгредієнти

Сіль кухонна

2,3

Харчова добавка “Консервант 25”

0,05

Соєва клітковина “Тефайбр”

1

Харчова добавка «Емулін»

2

Крупа манна

5

Харчова добавка “Талінська Вурст”

1,1

Харчова добавка СМОЛЛ-АРОМАЯЛОВИЧИНА

0,3

Барвник «Колор»

0,03

Барвник «Ферментований рис»

0,07

Волога

5

Всього маса фаршу

116,85

Оболонка

черева

Також рекомендуємо до використання суміші харчові сухі: «Промулін Б 16 Мілк» і «Промулін Б 16 Фляйш». В їх складі вдало підібраний набір тваринних білків у поєднанні з камедями, що дозволяє надійно зв'язати всю вологу вже в кутері. Емульгатори-стабілізатори «Промулін Б 16» володіють не тільки відмінними стабілізуючими властивостями, але і виступають як надійні емульгатори.

Застосування: при виготовленні, в першу чергу, н/к, в/к ковбас, а також сосисок, сардельок, варених, ліверних ковбас, паштетів.

Склад: крохмаль картопляний «Екстра», стабілізатор білковий, суміш молочних білків, «триполіфосфат натрію» (Е 451), «гуарова камідь» (Е 412), ароматизатор вершків харчовий (в «Промулін Б 16 МІЛК») або ароматизатор м'яса харчовий ( в "Промулін Б 16 Фляйш»), сіль кухонна (до 1%).

Дозування: 5-10 г / кг маси фаршу, або 1 частина «Промулін Б 16 Мілк» (або «Промулін Б 16 Фляйш») і 15 частин води; вносити в сухому вигляді в кінці процесу кутерування або перемішування фаршу на жирне сировину.

«Промулін Б 16 Мілк» має молочний ароматом;

«Промулін Б 16 Фляйш» має м'ясний ароматом.

Рецептура сосиски «Хот-дог куриный» 1 с ТУ У 15.1-00419880-049-2003


Назва сировини, прянощів і матеріалів

кг

Основна сировина

 

Філе курки

10

ММД

60

Шкіра куряча

30

Всього сировини

100

Допоміжні інгредієнти

Сіль кухонна

2,3

Харчова добавка “Консервант 25”

0,05

Харчова добавка «Промулін Б16 Мілк»

1,5

Тваринний білок «СканПроТМ Т 90/100»

1,0

СМОЛЛ-АРОМА «ПАРОВКА ПОЛЬСЬКА»

2,0

Крупа манна

5,0

Добавка для стабілізації кольору «СМОЛЛ-МОНАСКУС КОЛОР»№1»

0,025

Волога

35

Всього маса фаршу

 

146,875

Оболонка

Мінісмок 22

Ще одна харчова добавка із серії «ПРОМУЛІН» - суміш харчова суха «Промулін Б 30», в першу чергу, виконує роль емульгатора і має здатність зв'язувати жир в співвідношенні 1: 20-25, а також при цьому виступає як стабілізатор, здатний зв'язувати вологу в співвідношенні - 1:30.

Добавка містить суміш з органічно поєднаних тваринних білків та моно- і дигліцеридів жирних кислот, які володіють емульгуючими властивостями, а також компоненти - синергісти, що підсилюють роботу емульгаторів, роблячи їх більш універсальними і функціональними. «Промулін Б 30» дозволяє підвищити якість готового продукту і вирішити проблеми, що виникають при переробці жирової складової.

Склад: стабілізатор консистенції Е 466, емульгатор Е 471, Е 1 414, тваринний білок, регулятори кислотності Е 452, Е 451, Е 450, загусник Е 407, глюкоза, стабілізатор Е 508.

Дозування: до 1 кг/100 кг маси фаршу, або 1 частина «Промулін Б 30» пов'язує 30 частин води і 20-25 частин жиру.

Нехай наші продукти і технологічні розробки принесуть успіх Вашій продукції!

Запитати спеціаліста

Дизайн и разработка

© Компанія «ВТР».