Шановні Партнери! Запрошуємо відвідати наш стенд на INPRODMASH & UPAKOVKA з 12 по 14 вересня 2017!

З нами виробляти с/к продукти легко і смачно!

З нами виробляти с/к продукти легко і смачно!

Фірма «ВТР» пропонує інгредієнти, використання яких значно спростить виготовлення сирокопченої і сиров'яленої продукції, забезпечуючи високі смакові характеристики та бездоганний вигляд готового продукту.

Процес виробництва сирокопчених делікатесів високої якості з нашими харчовими добавками простий і не потребує використання кліматкамери!

Для виготовлення с/к продукції технологи ТОВ "ВТР" пропонують використовувати наступні харчові добавки:

- "Нуба-Ро-Пек Райфекультурен" (арт. 471 000) - це суміш спеціально підібраних мікроорганізмів для виробництва с/к делікатесів. Завдяки цій композиції в одному продукті містяться ідеальні стартові, захисні культури та культури для дозрівання. Склад: Staphylococcus Xylosus, Staphylococcus Carnosus і Pediococcus Pentosaceus, сахароза. Дозування: 0,3 г / кг сировини.

- завдяки вміло підібраному складу, добавка «Нуба-Ро-Пек WL Бастурма CL» (арт. 423301), забезпечує відмінні смакові характеристики і колір с/к яловичини або свинини, а зовнішня приправа «Чемен Рот CL» арт. 1019740 надає оригінальний смак і апетитний зовнішній вигляд. Склад: глюкоза, декстроза, сахароза, харчова сіль, ароматизатор бекону, Е 316, Е 450, Е 330, ароматизатор диму, екстракти спецій (чорний перець, ялівець, кумин, часник). Дозування: 11 г/кг кінцевого продукту. Склад «Чемен Рот CL» арт. 1019740: спеції (пажитник, паприка, перець чилі), декстроза, харчова сіль (6%), екстракти спецій (паприки, кумина, запашного перцю), дріжджовий екстракт, Е 300. Дозування: 10 г/кг продукту.

Сирокопчена свина шия “Елітна”

ТУ У 15.1-33381354-006:2007

Назва сировини, прянощів та матеріалів

кг

Основна сировина

Шийна частина (свина)

100,00

Всього маса фаршу

100,0

Допоміжні інгредієнти

Суха суміш для посолу:

Сіль кухонна

4,00

Нітрит натрію

0,025

Харчова добавка «Нуба-Ро-Пек WL Бастурма CL» арт. 423301

1,1

Харчова добавка “Нуба-Ро-Пек Райфекультурен”, арт. 471000

(стартові культури)

0,03

Зовнішня приправа:

Харчова добавка “Чемен Рот CL” арт. 1019740

1,00

Всього маса фаршу

106,16

Технологічний процес (опис):

Перемішати всі інгредієнти, натерти кожен кусок підготовленого м'яса сухою сумішшю для посолу, скласти в ящики в 2-3 шари і поставити на 5 днів в холодильник (при t +5 С). Перекласти м'ясо (поміняти шари місцями) хоча б один раз.

Через 5 днів м'ясо вийняти і промити холодною водою. Потім підвісити і дати стекти воді. Після чого покласти м'ясо під прес на 6-12 годин (при необхідності). Обваляти куски в приправі «Чемен Рот CL» і направити на термообробку.

Термообробка без копчення!

Переваги виробництва с/к продуктів з добавками ТОВ "ВТР":

- колір продукту насичений, але не штучний;

- відмінне рівномірне кольороутворення;

- м'ясо прозоре (без мутного кольору);

- багатий насичений смак;

- щільна структура продукту.

 

 

Запитати спеціаліста

Дизайн и разработка

© Компанія «ВТР».