Шановні Партнери! Запрошуємо відвідати наш стенд на INPRODMASH & UPAKOVKA з 12 по 14 вересня 2017!

Новинки

16.06.2017

ПРЕДСТАВЛЯЄМО ВАШІЙ УВАЗІ НОВИНКИ!!!

ПРОДУКЦІЯ ФІРМИ "ВТР" - вітчизняного виробника харчових добавок "СМОЛЛ"

СМОЛЛ-АРОМА «ЧІКЕН МАСКЕР МДМ» - АРОМАТИЧНА добавка для ЯКІСНОГО МАСКУВАННЯ небажаних присмаків дешевої сировини (ММО, шкірки, сої) в ковбасних виробах!

СМОЛЛ-АРОМА «ЧІКЕН МАСКЕР МДМ» облагородить Ваші продукти економ-класу навіть із великою заміною м’ясної сировини.  Добавка отримала схвальні відгуки на багатьох підприємствах України.

Склад: ароматичні речовини (смак та аромат м’яса та диму), Е 621, носії (мальтодекстрин, сіль кухонна). Дозування: до 2 г/кг маси фаршу.

 

СМОЛЛ-АРОМА «ПРИМОРСЬКА» -

аромат БЕКОНУ ТА ДИМУ для витонченого смаку!

Склад: ароматичні речовини (смак та аромат бекону та диму),         Е 621, носії (мальтодекстрин, сіль кухонна).

Дозування:  до 2 г/кг маси фаршу.

 

СМОЛЛ-ФОС «САРДЕЛІ ТОВСТУНЧИК» - комплексна апетитна суміш спецій ДЛЯ ДУЖЕ СМАЧНИХ САРДЕЛЬОК, сосисок та інших видів ковбас!

Склад: спеції мелені та екстракти спецій (часник, коріандр, паприка, перець, імбир, мускатний горіх, духмяний перець, мацис), стабілізатори («трифосфати» (E 451), «поліфосфати» (Е 452) (до 16% P2O5)), «глутамат натрію»      (Е 621), антиоксидант «аскорбат натрію» (Е 301), ароматизатор диму, носії (сіль кухонна, мальтодекстрин). Дозування:  до 10 г/кг маси фаршу.

 

Ароматична добавка без Е, яка виконує функцію глутамату натрію!

СМОЛЛ-АРОМА «ПРИПРАВА ЛЮБЕРТА»

Спеціальна композиція НАТУРАЛЬНИХ АРОМАТИЧНИХ  речовин, яка виконує роль підсилювача смаку без індексу Е, основне завдання яких – підсилити смак та аромат, не містить глутамат натрію і надає ковбасним виробам, делікатесам із м’яса та птиці, напівфабрикатам повний, чистий та завершений смак готового продукту.

Склад: винна кислота, гідролізат рослинного білка, мальтодекстрин. Дозування: 0,5 г/кг маси фаршу. Термостабільна.

Може використовуватись:

1. З ароматичними добавками, які не містять в своєму складі глутамат натрію. В цьому випадку на етикетці готового продукту не вказується Е 621.

АБО

2. Зі смако-ароматичними добавками, які містять в своєму складі глутамат натрію.

Продукція компанії «НУБАССА»

 

Харчова добавка «Молочна Компаунд»

Збалансована нота суміші перців та мускатного горіху рекомендується, в першу чергу, для ковбас типу «молочна».

Склад: спеції мелені та екстракти спецій (перець чорний, перець духмяний, мускатний горіх), стабілізатор “пірофосфат натрію”       (Е 450 ііі) (до 17% Р2О5), антиоксиданти (“аскорбінова кислота”   (Е 300), “аскорбат натрію” (Е 301)), ароматизатор молока та вершків, носій: декстроза. Дозування: до 8 г/кг маси фаршу.

 

НЕ кондитерський смак сиру для напівкопчених ковбас!

Харчова добавка «Ягдвурст Чеддер CL»

Склад: спеції мелені та екстракти спецій (коріандр, чорний перець, мускатний горіх, імбир, гірчиця), ароматизатори сиру та вершків, носій: декстроза. Дозування: до 8 г/кг маси фаршу.

Не містить у своєму складі глутамат натрію, глютен, лактозу, молочні білки, консерванти.

 

Харчова добавка «Фляйшвурст Компаунд AF» -композиція спецій без алергенів чудово підсилить смак всіх видів ковбасних виробів!

Склад: спеції мелені та екстракти спецій (часник, мускатний горіх), “пірофосфат натрію” (Е 450 ііі) (до 17% Р2О5), ароматизатор м’яса, регулятори кислотності (“аскорбінова кислота” (Е 300), “лимонна кислота” (Е 330)), “ізоаскорбат натрію” (Е 316), емульгатор “моно-і дигліцериди лимонної та жирних кислот ефіри” (Е 472с) (5%), “глутамат натрію” (Е 621), носії: декстроза, сіль кухонна.

Дозування: до 10 г/кг маси фаршу.

 

Запитати спеціаліста

Дизайн и разработка

© Компанія «ВТР».