• Димопроникні оболонки "Wienie-Pak"

ТЗОВ «ВТР» пропонує Вам широкий асортимент фіброузних та целюлозних сосисочних оболонок виробництва компанії «Viskoteepak» (Бельгія/Фінляндія).

Целюлозні сосисочні оболонки тип «Wienie-Pak» виробництва заводу «Viskoteepak» (Бельгія) представлені у широкому спектрі калібрів, кольорів та можливої адгезії.

Сосисочна целюлозна оболонка тип «Wienie-Pak» – це гофрована неїстівна оболонка з регенерованої целюлози.

Використовується для виготовлення будь-яких видів сосисок, сардельок, хот-догів, сосисок до пива, міні-салямі та аналогічної продукції, що реалізується як в оболонці, так і без неї.читати далі

Призначена для виробництва ковбасних виробів на автоматичних та напівавтоматичних шприцах з перекрутчиками, а також із застосуванням ручного наповнення.

Оболонка тип «Wienie-Pak» має високу проникність для диму та пари. Забезпечує сталість діаметра та довжини готових виробів. Випускається із двома видами внутрішнього покриття – стандартне (SMN) та Rapid Peel (RP). Стандартне покриття застосовується, в основному, для продуктів з низькою адгезією м'яса, а оболонка з покриттям Rapid Peel служать для продукції з необхідністю швидкого видалення оболонки або для продуктів з сильною адгезією м'ясної емульсії.

Асортимент калібрів оболонки тип «Wienie-Pak», представлених в асортименті ТЗОВ «ВТР»:

Основні – 19, 21, 24 мм. Інші калібри (13-38 мм) – за умови індивідуального замовлення.

Асортимент основних кольорів оболонки тип «Wienie-Pak» у асортименті ТЗОВ «ВТР»:

Основні:

Колір «Smoke Light» (світле копчення) – 19, 21, 24;

Колір «Smoke Dark» (темне копчення) – 24;

Інші кольори (13 варіантів кольору) – за умови індивідуального замовлення.

Структура оболонки за розтяжністю є декількох видів і поставляється зі стандартною розтяжністю (позначається «О», поставляється за замовчуванням), а також еластичною («W», збільшена розтяжність), малорозтяжною «G», нерозтяжною «J» за структурою оболонки. Кожна з них, крім стандартної «О», вибирається виробником залежно від обладнання та вимоги до продукту (чіткість у фіксації ваги, проблема наповнення на обладнанні та ін).

Постачається у гофрованих гільзах (куклах).

Переваги целюлозної сосисочної оболонки тип «Wienie-Pak»:

• виготовлена з натуральної сировини;

• зручність при наповненні та формуванні батонів на усіх типах обладнання;

• висока еластичність та гарні термоусадочні властивості;

• чітке рівномірне калібрування по усій довжині батона;

• можливість контролю стандартних розмірів виробів для вагового пакування;

• чудові показники проникності для вологи та диму для позитивного впливу на смак продукту;

• чіткий контроль адгезії та легке зняття з поверхні батону;

• можливість замовлення виду адгезії для різних видів готової продукції;

• можливість замовлення різних типів оболонки (для піллеру, маркована, з полосами тощо);

• стабільність кольору при зберіганні готового виробу;

• широка кольорова гама для розділення схожої готової продукції.