• Димопроникні оболонки "Wienie-Pak"
ТЗОВ «ВТР» пропонує Вам широкий асортимент фіброузних та целюлозних сосисочних оболонок виробництва компанії «Viskoteepak» (Бельгія/Фінляндія).
Целюлозні сосисочні оболонки тип «Wienie-Pak» виробництва заводу «Viskoteepak» (Бельгія) представлені у широкому спектрі калібрів, кольорів та можливої адгезії.
Сосисочна целюлозна оболонка тип «Wienie-Pak» – це гофрована неїстівна оболонка з регенерованої целюлози.
Використовується для виготовлення будь-яких видів сосисок, сардельок, хот-догів, сосисок до пива, міні-салямі та аналогічної продукції, що реалізується як в оболонці, так і без неї.читати далі
Призначена для виробництва ковбасних виробів на автоматичних та напівавтоматичних шприцах з перекрутчиками, а також із застосуванням ручного наповнення.
Оболонка тип «Wienie-Pak» має високу проникність для диму та пари. Забезпечує сталість діаметра та довжини готових виробів. Випускається із двома видами внутрішнього покриття – стандартне (SMN) та Rapid Peel (RP). Стандартне покриття застосовується, в основному, для продуктів з низькою адгезією м'яса, а оболонка з покриттям Rapid Peel служать для продукції з необхідністю швидкого видалення оболонки або для продуктів з сильною адгезією м'ясної емульсії.
Асортимент калібрів оболонки тип «Wienie-Pak», представлених в асортименті ТЗОВ «ВТР»:
Основні – 19, 21, 24 мм. Інші калібри (13-38 мм) – за умови індивідуального замовлення.
Асортимент основних кольорів оболонки тип «Wienie-Pak» у асортименті ТЗОВ «ВТР»:
Основні:
Колір «Smoke Light» (світле копчення) – 19, 21, 24;
Колір «Smoke Dark» (темне копчення) – 24;
Інші кольори (13 варіантів кольору) – за умови індивідуального замовлення.
Структура оболонки за розтяжністю є декількох видів і поставляється зі стандартною розтяжністю (позначається «О», поставляється за замовчуванням), а також еластичною («W», збільшена розтяжність), малорозтяжною «G», нерозтяжною «J» за структурою оболонки. Кожна з них, крім стандартної «О», вибирається виробником залежно від обладнання та вимоги до продукту (чіткість у фіксації ваги, проблема наповнення на обладнанні та ін).
Постачається у гофрованих гільзах (куклах).
Переваги целюлозної сосисочної оболонки тип «Wienie-Pak»:
• виготовлена з натуральної сировини;
• зручність при наповненні та формуванні батонів на усіх типах обладнання;
• висока еластичність та гарні термоусадочні властивості;
• чітке рівномірне калібрування по усій довжині батона;
• можливість контролю стандартних розмірів виробів для вагового пакування;
• чудові показники проникності для вологи та диму для позитивного впливу на смак продукту;
• чіткий контроль адгезії та легке зняття з поверхні батону;
• можливість замовлення виду адгезії для різних видів готової продукції;
• можливість замовлення різних типів оболонки (для піллеру, маркована, з полосами тощо);
• стабільність кольору при зберіганні готового виробу;
• широка кольорова гама для розділення схожої готової продукції.