• Фіброузна сосисочна оболонка "FIBROUS"
ТЗОВ «ВТР» пропонує Вам широкий асортимент фіброузних та целюлозних сосисочних оболонок виробництва компанії «Viskoteepak» (Бельгія/Фінляндія).
Фіброузні оболонки тип «Fibrous» виробництва заводів «Viskoteepak» (Бельгія, Фінляндія) представлені у широкому спектрі асортименту щодо калібрів, кольорів та можливої адгезії.читати далі
Найпопулярнішим в Україні є тип фіброузних оболонок XL виконаний у варіанті BRILLIANT, з низькою адгезією до фаршу МС-L (НР-L), що забезпечує можливість використання даної оболонки для виготовлення найширшого спектру ковбасних виробів.
Fibrous XL Brilliant (Фіброуз XL Брилліант) – винятково міцна та еластична оболонка з підвищеним ступенем розтяжності, що забезпечує надійне та зручне наповнення усіх видів емульсій, включаючи емульсії холодного копчення. Оболонка оброблена додатковим шаром віскози ззовні, завдяки чому досягається яскраво виражений блиск оболонки на готовому виробі. У безбарвному та натуральному відтінках має гарну прозорість. Виробник: завод «Hanko» (Фінляндія).
Fibrous XL (Фіброуз XL) – аналогічний тип фібруозної оболонки, однак без додаткової обробки віскозою ззовні, що дає менший ефект блиску поверхні. Виробник: завод «Lommel» (Бельгия) та завод «Hanko» (Фінляндія). Fibrous ST (Фіброуз Стандарт) – стандартний тип фіброузної оболонки, виготовлений з більш щільного паперу. Особливо підходить для точного калібрування виробів великого діаметру.
Асортимент калібрів оболонки тип «Fibrous», представлених в асортименті ТЗОВ «ВТР»:
Основні – 45, 50, 56, 60, 75 мм
Інші калібри (32-165 мм) – за умови індивідуального замовлення.
Асортимент кольорів фібруозних оболонок тип «Fibrous»:
Колір «Сlear 00» (безбарвний, без кольору) – 45, 50, 56, 60, 75;
Колір «Nat 55» (натуральний, натурального копчення) – 45, 50, 56;
Колір «Вrown 86» (коричневий) – 45;
Колір «Red 97» (темно-червоний) – 45;
Колір «Вlаck 41» (чорний) – 56.
Інші кольори (понад 20 варіантів кольору) – за умови індивідуального замовлення.
Постачається у рулонах.
Переваги фіброузних оболонок тип «Fibrous»:
• зручність при наповненні та формуванні батона на усіх типах обладнання;
• висока еластичність та гарні термоусадочні властивості;
• чітке рівномірне калібрування по усій довжині батона;
• міцність в умовах щільного перенаповнення, висока надійність при кліпсуванні;
• низькі втрати при термообробці;
• висока проникність ароматів копчення для позитивного впливу на смак;
• чіткий контроль адгезії та легке зняття з поверхні батону;
• можливість замовлення виду адгезії для різних видів готової продукції;
• стабільність кольору при зберіганні готового виробу;
• широка кольорова гама для розділення схожої готової продукції.