• Поліамідна бар'єрна оболонка "MINIRALEN"
ТЗОВ «ВТР» пропонує Вам широкий асортимент сосисочних одношарових поліамідних оболонок виробництва компанії «Devro» s.r.o.
Представляємо БАР'ЄРНУ поліамідну сосисочну оболонку тип «MINIRELEN»
Тип «MINIRELEN» – сосисочна бар'єрна поліамідна оболонка, виготовлена із суміші полімерів за спеціальною технологією із застосуванням спеціально-розробленої фарби, що дозволяє максимально зберегти якість продукту, виготовленого за допомогою варіння (сосиски, сардельки), протягом тривалого терміну зберігання продукту.читати далі
Оболонка «MINIRELEN» є одношаровою поліамідною оболонкою, що має високі бар'єрні властивості, міцність і еластичність.Достатня низька проникність для кисню та водяної пари при зберіганні, а також бактерицидна чистота оболонки «MINIRELEN» дозволяє досягати тривалих термінів зберігання ковбасних виробів.
Вироби в оболонці «MINIRELEN» мають гладку, натягнуту і блискучу поверхню, у тому числі після закінчення досить тривалого терміну зберігання. «MINIRELEN» є нехарчовим, неїстівним упакуванням, яке можна легко зняти перед вживанням.
Випускається у гофрованому вигляді.
Асортимент калібрів оболонок тип «MINIRELEN»: 22, 24, 26, 32 мм
Інші калібри (діапазон 16-32 мм) – за умови індивідуального замовлення.
Кольорова гама оболонок тип «MINIRELEN»:
ЛАЙТБРАУН – світло-коричневий (традиційний колір копчення)
ТРАНСПАРЕНТ – прозорий (безбарвний);
Інші кольори – за умови індивідуального замовлення.
Постачається з відкритим ОЕ, закритим ТСЕ (скручений пиж) та закритим KСЕ (ручний вузол) кінцем.
Переваги бар’єрних поліамідних оболонок тип «MINIRELEN»:
• досить високі бар'єрні властивості, що дозволяє розширити гаму продукції з тривалим терміном зберігання, інертність до впливу бактерій та плісняви, чистота з точки зору біологічного обсіменіння;
• легко знімається, не морщиться при тривалому зберіганні самостійно та у додатковій (транспортній, вакуумній) упаковці, наявність сформованого батона під оболонкою після термообробки;
• висока еластичність, завдяки якій є можливість досягти високої фаршоємності оболонки при наповненні, механічна міцність, термостійкість, простота застосування (готова до безпосереднього застосування з упаковки);
• універсальність у роботі на всіх типах автоматичного та напівавтоматичного обладнання, дуже висока швидкість наповнення, що дозволяє досягти максимальної продуктивності при виробництві сосисок, можливість ручного режиму наповнення;
• сталість калібру, що гарантує стандартний розмір та вагу виробів, а також стандартний зовнішній вигляд готової продукції;