Класичний смак для напівкопчених ковбас з харчовою добавкою СМОЛЛ-АРОМА «АЛЬПІЙСЬКА»
Шановні клієнти,
як Вам вже відомо ТЗОВ «ВТР» є виробником харчових добавок «СМОЛЛ» для ковбасного виробництва і, продовжуючи знайомити Вас з нашим асортиментом, представляємо Вам харчову добавку СМОЛЛ-АРОМА «АЛЬПІЙСЬКА».
Харчова добавка СМОЛЛ-АРОМА «АЛЬПІЙСЬКА» - відмінне рішення для виробництва напівкопчених і варено-копчених ковбас – характеризується класичним смаком напівкопченої ковбаси, який добре запам'ятається Вашим покупцям. Надає готовим виробам легкий смак і аромат свинини з перцевою та часниковою нотами.
Склад: екстракти спецій (чорний і білий перець, часник), ароматизатор свинини харчової, білковий гідролізат, підсилювач смаку і аромату «глутамат натрію» (Е 621), носій мальтодекстрин. Дозування: до 6 г/кг маси фаршу.
Пропонуємо до використання рецептуру ковбаси «Куряча Фірмова» 1с
ТУУ 15.1-20146604-002: 2003
Основна сировина |
К-сть, кг |
МДМ |
10 |
Сало |
30 |
Емульсія шкіри |
15 |
Філе куряче |
45 |
Шкіра куряча |
100 |
Всього сировини |
|
Допоміжні інгредієнти |
|
Сіль кухонна |
2 |
Харчова добавка «Консервант 25» |
0,05 |
Добавка харчова «Промулін Б 16 Фляйш» |
1,5 |
Соєва клітковина «Тефайбр» |
1 |
Фосфат |
0,3 |
Крупа манна |
3 |
Харчовий барвник «Ферментований рис» |
0,008 |
Харчовий барвник «Колор» |
0,002 |
СМОЛЛ-АРОМА «АЛЬПІЙСЬКА» |
1,25 |
Волога |
5 |
Всього масса фаршу |
114,11 |
Оболонка: фіброуз, калібр 47 |
Шановні клієнти,
якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтеся до представників фірми «ВТР» у Вашому регіоні або задавайте питання в рубриці «Питання технологу» на нашому сайті.