Лучшие рецептуры майского семинара фирмы "ВТР"

Лучшие рецептуры майского семинара фирмы "ВТР"

Шановні Клієнти!

Останній місяць весни запам'ятався в історії компанії «ВТР» важливою, давно омріяною подією – ми провели семінар в Головному офісі фірми - у місті Луцьку. Оцінити результати нашої багаторічної праці та поділитися власним досвідом до нас приїхали представники більш ніж 40 м'ясопереробних підприємств різних регіонів України. Підсумовуючи результати дегустацій, ми врахували думку кожного учасника, і сьогодні готові представити Вам харчові добавки та аромати, які отримали найвищі оцінки.

1. Одноголосно «На відмінно» були оцінені ковбаски-гриль! Користуючись нагодою представляємо нову приправу «З черемшею». Включення черемші здивувало надзвичайно приємним смаком, ненав'язливим та тонким ароматом. Ми впевненні, що Ви теж не залишитесь байдужими, коли спробуєте такі ковбаски-гриль!

Рецептури ковбасок-гриль «Грильки» та «Баварські»

(ТУ У 15.1-33381354-002:2006)

Назва сировини, прянощів і матеріалів

«Грильки»

«Баварські»

Основна сировина

Свинина напівжирна 70/30 (решітка 10 мм)

65

ММД

20

Шкіра куряча

15

Всього сировини

100

Допоміжні інгредієнти

Сіль кухонна

2,1

Харчова добавка «Консервант 25»

(замість нітріту натрія)

0,05

Функціональна суміш «ПЕКЛОС ППК 40»

1,5

Волога

15

Приправа «Ковбаса Краківська»

0,7

 

Харчова добавка «7 трав»

0,3

 

Приправа  «З черемшею»

 

0,8

Всього маса фаршу

119,65

Колагенова оболонка для ковбасок-гриль «ФАЙН-АФФ» ? 22 безбарвна. Більш детально про оболонку «ФАЙН-АФФ» Ви можете дізнатися з публікації від 27.05.2016

2.  Вже відома технологам багатьох підприємств харчова добавка "Балик Монастирський с/к" ("Фляйш Манншафт", Польща) запам'яталась своєю унікальністю всім учасників семінару.

В напівкопчених ковбасах 1 кг добавки «Балик Монастирський с/к» зв'язує 10-12 л води, при цьому не потрібно використовувати інші сипучі вологоутримуючі агенти.

Використовуючи дану добавку в напівкопчених ковбасах Ви отримаєте:

- щільну консистенцію виробу;

- насичений м'ясний колір без додаткового підфарбовування;

- рівний, глянцевий, однорідний зріз;

- стабільний вихід та якість готового продукту.

Склад: Е 451, Е 452 (до 30% Р2 О5), Е 331, глюкоза, мальтодекстрин, Е 407, Е 301, Е 621, гідролізат соєвого білка (без ГМО). Дозування: 4,7 кг/100 кг розсолу при 135% ін'єктуванні; 4,8 кг/100 кг розсолу при 150 %ін'єктуванні;  в сухому вигляді до 10 г/кг маси фаршу.

Пропонуємо спробувати і Вам:

Ковбаса напівкопчена «Карпатська» 1с (ТУ У 15.1-20146604-002:2000)

Назва сировини, прянощів і матеріалів

кг

Основна сировина

Свинина нежирна 80/20 (на шнек)

100

Всього сировини

100

Допоміжні інгредієнти

Сіль кухонна

2,5

Харчова добавка «Консервант 25»

0,07

Харчова добавка «Балик Монастирський с/к»

2

Харчова добавка «Нубаром CL»

0,4

Приправа «Хлопська»

0,9

Приправа «Аромат шинки»

0,2

Волога

20

Всього маса фаршу

126,07

Оболонка

фіброуз діам. 45

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ: добавка «Балик Монастирський с/к» дає можливість навіть невеликому підприємству виготовляти ковбаси та ковбаски прискореним методом дозрівання (2-3 дні) згідно ТУ У 15.1-33381354-006:2007 Продукти зі свинини, яловичини, конини, птиці сирокопчені та сиров'ялені, ковбаси та ковбаски сирокопчені та сиров'ялені та снеки з них.

3. Харчова добавка «Ровурст Балкан», що входить до даної рецептури, надає готовим виробам виражений пряний, свіжий середземноморський смак та аромат. Смачного!

Рецептура «Ковбаски сирокопчені «Баварські» 1 с»  (ТУ У 15.1-33381354-006:2007)

Назва сировини, прянощів і матеріалів

кг

Основна сировина

 

Свинина напівжирна 80/20 ? 10 мм

50

Свинина напівжирна 50/50 ? 5 мм

20

М'ясо бедра 5 мм

30

Всього сировини

100

Допоміжні інгредієнти

 

Сіль кухонна

2,1

Харчова добавка «Консервант 25»

0,05

Харчова добавка «Балик Монастирський с/к»

1,5

Харчова добавка «Ровурст Балкан»

1,4

Волога

15

Всього маса фаршу

120,05

Оболонка

СМАРТ діам. 20

СЕЛЕКТ діам. 19

4. Вищезгадана харчова добавка «Балик Монастирський с/к» прекрасно зарекомендувала себе і у приготуванні шашликів!

НОВИНКА: 1 кг добавки зв'язує 20 літрів води!

Застосувавши «Балик Монастирський с/к», Ви отримаєте  ідеальний вигляд та м'який укус продукту, а  соковитий і ніжний смак м'яса зберігається навіть на наступний день після приготування.  Рецептура шашлика, запропонована на дегустації під час семінару, була оцінена найвищими балами.

Рецептура «Шашлик по-київськи» (ТУ У 15.1-33381354-005:2007)

Назва сировини, прянощів і матеріалів

кг

Основна сировина

 

Шийна частина свиняча

100

Всього сировини

100

Допоміжні інгредієнти

 

Сіль кухонна

0,25

Харчова добавка «Балик Монастирський с/к»

1,2

Харчова добавка «Квіксофт Бразіл Пеппер СL»

5

Вода

20

Всього маса фаршу

126,45

Шановні Клієнти,

якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтеся до представників фірми «ВТР», наші спеціалісти завжди допоможуть Вам практичною порадою та нададуть технологічну підтримку при безпосередньому виготовленні продукції на Вашому підприємстві.

Дизайн и разработка

© Компанія «ВТР».