Розм'якшувач шкірки "НУБА-ФРІШ"від фірми "Нубасса" (Німеччина): вигідна ціна, невелике дозування, вихід 300%
Шановні Клієнти!
Харчова добавка "Нуба-Фріш" застосовується для:
- розм'якшення шкірки,
- знезараження голок ін'єкторів,
- стабілізації рН та мікробіологічних показників сировини.Склад: регулятор кислотності 80% «молочна кислота» (Е 270).
Не містить у своєму складі барвників.
Продукт не ГМО.
Рідкий, прозорий, безбарвний розчин в каністрах по 25 л.
Застосування "Нуба-Фріш" вирішує проблему переробки шкіри з ознаками технологічного браку (затверділа, «обпалена» та ін.).
При замочуванні шкірки в розчині з "Нуба-Фріш", отримуємо емульсію з набряклих шкірки з високими органолептичними показниками, без «крупинок».
Готова варена ковбаса має гладкий зріз і щільну консистенцію за рахунок добре розм'якшеної шкірки.
Порядок роботи з «Нуба-Фріш»:
2 кг "Нуба-Фріш" розвести в 148 кг води з-під крану, без солі. Потім 100 кг свинячої шкірки внести в розсіл. Час замочування свинячої шкірки - 24 години. Температура в приміщенні, де буде знаходитися замочена шкірка, повинна бути + 2 - + 4 ° С. Після 24 годин отримуємо 140-150 кг шкірки. Виймаємо її з розсолу, промиваємо один раз холодною водою і направляємо на виробництво емульсії. Вихід емульсії з шкурки до 300%.
Для порівняння наводимо приклад ціни 1 кг емульсії шкіри зробленої з використанням кухонної солі та з використанням "Нуба-Фріш"
Назва |
Ціна, грн/кг |
К-ть, кг |
Сума |
Вихід, % |
Ціна, грн/кг эмульсії шкірки |
1 варіант |
|||||
Шкірка свиняча |
20,00 |
100 |
2050,40 |
200 |
10,25 |
Сіль кухонна |
2,80 |
18 |
|||
2 варіант |
|||||
Шкірка свиняча |
20,00 |
100 |
2170,00 |
280 |
7,75 |
Нуба-Фріш |
85,00 |
2 |
300 |
7,24 |
|
Економія складає від 2,55 до 3,06 грн/кг |
ЗВЕРНІТЬ УВАГУ:
- Емульсія з «Нуба-Фріш» при 300% виходу досить щільна.
- Невелике дозування добавки (2 л/100 кг шкурки).
- Готувати шкурову емульсію з «Нуба-Фріш» необхідно тільки в кутері.
- Немає кислуватого присмаку.
Також ефективно використовувати «Нуба-Фріш» для:
- ДЛЯ ПРОМИВАННЯ АПАРАТІВ ДЛЯ ІН'ЕКТУВАННЯ 0,25 л на 10 л води. Попереджає розмноження мікроорганізмів в апаратах для ін'єктування.
- ПРИ ЗАМОЧУВАННІ НАТУРАЛЬНОЇ ОБОЛОНКИ: 5-10г на 10л холодної води. Натуральні оболонки помістити приблизно на 1 год в розчин з «Нуба-Фріш». Потім вийняти оболонку, замочити в холодній воді на 1 год для нейтралізації кислуватого присмаку. Розчин з "Нуба-Фріш" знімає слиз з натуральних оболонок (черева, синюга і т. п.), сприяє збереженню їх свіжості, нейтралізуючи неприємний запах.
Шановні Клієнти, якщо Вас зацікавила харчова добавка «Нуба- Фріш», звертайтесь до представників фірми «ВТР» у Вашому регіоні.
Працівники фірми «ВТР» завжди допоможуть Вам практичною порадою та нададуть технологічну підтримку при безпосередньому виготовленні продукції на Вашому підприємстві.