Тваринний білок, який повністю може замінити Сканпро Т95 в сухому вигляді при кутеруванні в варених ковбасах, сосисках, сардельках, н/к, в/к ковбасах, паштетах: ВИСОКО-ФУНКЦІОНАЛЬНИЙ ТВАРИННИЙ БІЛОК "ЕксельПро ТМ P 85 HF"

Тваринний білок, який повністю може замінити Сканпро Т95  в сухому вигляді при кутеруванні в варених ковбасах, сосисках, сардельках, н/к, в/к ковбасах, паштетах: ВИСОКО-ФУНКЦІОНАЛЬНИЙ ТВАРИННИЙ БІЛОК "ЕксельПро ТМ P 85 HF"

Вміст білку 80-85%, виготовлений зі свинячої шкірки.

Застосування в сухому вигляді безпосередньо в кутер в кількості 1-3% до маси фаршу.

Зв'язування води 1:20. Зв'язування жиру 1:15-20. БЖЕ - 1:20:20. Гель (але не для гранул) - 1:15-20. Заміна м'ясної сировини в рецептурах до 30%.



Сфера застосування: всі види ковбасних виробів, м'ясні консерви, ферментовані продукти, паштети (нарізуваної і мажучої консистенції),  реструктуроване м’ясо, гарячі та холодні жирові емульсії, напівфабрикати.


ЕксельПро ТМ P 85 HF  має високу здатність утримувати воду і хорошу здатність до емульгування, покращує текстуру та соковитість кінцевого продукту та укус м’яса, зменшує виділення вологи у вакуумних упаковках, знижуючи ризик мікробіологічних проблем, забезпечує покращення м'ясних нот у м'ясних продуктах.

Тваринний білок ЕксельПро ТМ постійно в наявності на складі.

Якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтеся до представників фірми «ВТР» у Вашому регіоні або задавайте питання в рубриці «Питання технологу» на нашому сайті  www.vtr.com.ua. Співробітники фірми «ВТР» завжди допоможуть Вам практичною порадою та нададуть технологічну   підтримку при безпосередньому виготовленні продукції на Вашому підприємстві.

 
Дизайн и разработка

© Компанія «ВТР».