Тип "МІНІСМОК" - сосисочна ДИМОПРОНИКНА поліамідна оболонка
Тип - сосисочна ДИМОПРОНИКНА поліамідна оболонка "МІНІСМОК"
Шановні Клієнти та Партнери!
В останній час нам все більше надходить запитів відносно димопроникних оболонок, що пропонує наша фірма.
Про це розмова в цьому Інформаційному бюлетені.
Тип «МІНІСМОК» – сосисочна ДИМОПРОНИКНА поліамідна оболонка, виготовлена з суміші полімерів за особливою технологією із застосуванням спеціальних фарб, що дозволяє ароматичним речовинам при копченні проникати через оболонку всередину продукту. Даний метод дозволяє досягати ефекту обсмажування виробу під оболонкою з появою натурального аромату копчення у готового продукту.
Димопроникна поліамідна сосисочна оболонка тип «МІНІСМОК» істотно перевершує аналоги інших фірм за димопроникністю.
ОСНОВНІ ВЛАСТИВОСТІ:
- достатньо висока проникність для ароматичних речовин диму при копченні, що дозволяє досягти смаку та аромату натурального копчення в готовому виробі;
- досить низька проникність для кисню і водяної пари при зберіганні, а також бактерицидна чистота оболонки тип «МІНІСМОК» дозволяє домогтися тривалих термінів зберігання ковбасних виробів, вона не морщиться при тривалому зберіганні самостійно і в додатковій (транспортній, вакуумній) упаковці;
- тип «МІНІСМОК» легко знімається, при цьому Ви маєте сформований батон під оболонкою, а також рум’яну скоринку після термообробки, що сприяє ущільненню структури фаршу та покращенню кусання;
- механічна міцність, сталість калібру оболонки тип «МІНІСМОК», а також термостійкість оболонки дозволяє зберігати високу продуктивність виробництва, надає можливість випускати продукцію стандартної ваги та розміру;
- поліамідна ДИМОПРОНИКНА оболонка тип «МІНІСМОК» призначена для роботи на всіх типах автоматичного та напівавтоматичного обладнання, дуже проста у застосуванні (готова до безпосереднього наповнення з упаковки RTU (ReadyToUse));
- втрати при термообробці не перевищують 2%.
«МІНІСМОК» мають гладку, натягнуту і блискучу поверхню, на протязі досить тривалого терміну зберігання. Вироби в оболонці тип
АСОРТИМЕНТ ПРОДУКЦІЇ:
калібри – постійно в наявності (основні):
16, 19, 22, 24, 32 (можливі до 40)
НАЯВНІСТЬ КОЛЬОРІВ:
- лайт-браун (св.-коричн.),
- річ-браун (копчення),
-ТРАНСПАРЕНТ (прозорий),
-ТРАНСБРАУН (з відтінком копчення),
-ТРАНСОРАНЖ (копчення з відтінком лосося)
ТЕХНОЛОГІЧНІ ПОРАДИ:
- рекомендоване перенаповнення(з практики) – 10-12% (діаметр наповнення 19 – 21,5-21,8 мм, діаметр наповнення 22 – 24,2-24,6 мм);
- рекомендується застосовувати«вологе копчення»;
- кількість перекрутів – 2,5-3,1(калібри до 26 мм);
2,5-3,2 (калібри від 32 мм).
Сподіваємося, що наш продукт принесе успіх Вашій продукції!