Харчова добавка "Балик Монастирський с/к" - НОВИНКА для виробництва сирокопчених і сиров'ялених ковбас.
Шановні Клієнти!
Представляємо Вам НОВИНКУ, яка заслуговує Вашої уваги — харчову добавку «Балик Монастирський с/к». Добавка «Балик Монастирський с/к» - фосфатомісткий препарат, що містить карагінан для виробництва сирокопчених/сиров'ялених ковбасних виробів прискореним методом дозрівання за 3-4 дні.
Переваги:
- ВІДМІННЕ РІШЕННЯ ДЛЯ ПРОДУКТІВ КАСЛО!
- виготовлення сирокопчених/сиров'ялених ковбас прискореним методом (ковбасні вироби в свиній череві готові до реалізації за 2 дні);
- якісне кольороутворення і стабілізація кольору;
- простота і зручність у використанні, препарат добре розчиняється;
- забезпечує стабільну якість і вихід готового продукту.
Склад: регулятор кислотності: "трифосфат натрію" (Е 451), "поліфосфат калію" (Е 452) (до 30% Р2 О5), глюкоза, мальтодекстрин, стабілізатор: "карагенан" (Е 407), антиокислювач "аскорбат натрію" (Е 301), регулятор кислотності: "цитрат натрію" (Е 331), підсилювач смаку та аромату "глутамат натрію" (Е 621), гідролізат соєвого білка (без ГМО).
Дозування: в сухому вигляді до 15 г/кг маси фаршу.
Пропонуємо Вашій увазі рецептури сирокопченої ковбаси
Назва сировини, прянощів і матеріалів |
ТУ У 15.1 -33381354-006:2007 | |
«Балканська» 1 с |
«Фует» в/с |
|
кг |
кг |
|
Основна сировина |
||
Свинина напівжирна 70/30 d 25 мм |
85 |
85 |
Філе куряче d 10 мм |
15 |
15 |
Всього філе |
100 |
100 |
Допоміжні інгредієнти |
||
Сіль харчова |
2,5 |
2,5 |
Харчова добавка “Консервант 25” |
- |
54 г |
Харчова добавка “Балик Монастирський с/к” |
1,8 |
1,8 |
Харчова добавка “Нубассін-Рекорд” |
0,7 |
0,7 |
Приправа “Хлопська” |
0,8 |
- |
Харчова добавка “Ровурст Балкан” |
- |
1,2 |
Ароматизатор “Аромат “М'ясний” |
0,2 |
- |
Ароматизатор «Ковбаса» |
- |
0,2 |
Волога |
20 |
20 |
Всього маса фаршу |
126 |
126,454 |
Оболонка |
черева |
черева |
Примітка: ковбаса не містить нітрит натрію, м'ясо попередньо солене.
Технологічний процес: стандартний.
Осадка при температурі +3C - 1 доба.
Термооброботка в термокамері:
Сушка при температурі в камері +30С — 1,5 години;
Сушка при температурі в камері +45С — 1,5 години;
Копчення при температурі в камері +65С – до бажаного кольору;
Сушка при температурі в камері +65С до температури +55С в центрі батону;
Охолодження 1 доба.
При необхідності повторити процес сушки при температурі в камері +30С до отримання бажаного результату.
Нехай наші технологічні розробки принесуть успіх Вашій продукції!