Барвник "Кармелін"
БАРВНИК «КАРМЕЛІН»
для підфарбовування натуральних оболонок (череви)
Барвник «Кармелін» - на основі карамелі та аннато, ДОЗВОЛЕНИЙ ДЛЯ ПІДФАРБОВУВАННЯ ОБОЛОНОК У ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ згідно Висновку санітарно-епідеміологічної експертизи.
ЗВЕРНІТЬ УВАГУ! Натуральний барвник «Кармелін» добре розчиняється у воді, простий і зручний у використанні, не підфарбовує фарш при формуванні виробів, покращує зовнішній товарний вигляд, але не змінює смак готового продукту, стійкий до високих температур і дає змінювати кольорову гаму поверхні ковбасних виробів в залежності від дозування від світло-коричневого до темно-коричневого кольору
«Кармелін» дозволяє скоротити час копчення, зменшуючи тим самим втрати при термообробці.
Шановні Клієнти,
Якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтеся до представників фірми «ВТР» у Вашому регіоні або задавайте питання в рубриці «Питання технологу» на нашому сайті www.vtr.com.ua. Співробітники фірми «ВТР» завжди допоможуть Вам практичною порадою та нададуть технологічну підтримку при безпосередньому виготовленні продукції на Вашому підприємстві.