Чудодійний порошок для маскування небажаних присмаків!
Шановні Клієнти,
ми переконливо звертаємо Вашу увагу на новинку сезону - ароматичну добавку для ЯКІСНОГО МАСКУВАННЯ небажаних присмаків дешевої сировини (ММО, шкірки, сої) в ковбасних виробах, яка РЕАЛЬНО ПРАЦЮЄ і вже отримала чудові відгуки від підприємств:
СМОЛЛ-АРОМА «ЧІКЕН МАСКЕР МДМ».
НОВА харчова добавка фірми «ВТР» облагородить Ваші продукти економ-класу навіть із великою заміною м’ясної сировини.
Склад: ароматичні речовини (смак та аромат м’яса та диму), Е 621, носії (мальтодекстрин, сіль кухонна). Дозування: до 2 г/кг маси фаршу.
БАРВНИК «КАРМЕЛІН»
на основі карамелі і аннато для підфарбовування натуральної оболонки.
За допомогою «Кармеліну» маг-технолог може надати бажаного кольору кишсировині:
ВІД світло-коричневого ДО темно-коричневого
До складу «Кармеліну» входить цукровий колер IV (Е 150d), який надає карамельний відтінок та екстракти аннато (Е 160b), які містять червоні пігменти. Не містить ГМО.
Дозування: рекомендується разводити водою у співвідношенні від 1:1 до 1:10 в залежності від бажаного ефекту.
Надаємо Гігієничний висновок Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту спожівачів від 30.05.2017 за №602-123-20-3/16913 з призначенням «харчова промисловість (підфарбовування оболонок)».
Шановні Клієнти,
якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтеся до представників фірми «ВТР» у Вашому регіоні або задавайте питання в рубриці «Питання технологу» на нашому сайті www.vtr.com.ua Співробітники фірми «ВТР» завжди допоможуть Вам практичною порадою та нададуть технологічну підтримку при безпосередньому виготовленні продукції на Вашому підприємстві.