Чудові і різноманітні смаки для ковбасок - гриль!
Усім відомо, що протягом березня 2019 року наші працівники активно представили широку гаму смаків для ковбасок-гриль. Тому підводячи підсумок пропонуємо Вам добірку СМАКІВ, які максимально відповідають уподобанням українського покупця.
При цьому смаки в різних регіонах України дуже різні!
Різноманітні соковиті, ароматні ковбаски-гриль прикрасять сімейне застілля, а з приходом теплих, сонячних днів припадуть до смаку на дачі, на пікніку і стануть невід’ємним атрибутом відпочинку на природі!
Запрошуємо отримати задоволення від чудових смаків та ароматів ТЗОВ «ВТР»!!!
А лідерами, за результатами дегустацій, визнано наступні смаки:
1. Арома Смак «Ковбаски Густар» (насичений смак чорного перцю, базиліку, часнику із завершальною нотою кумину і ароматом м’яса);
2. Арома Смак «Ковбаски Густар» + «7 трав» (7 трав, це – хіт продажу вже не один рік!);
3. Приправа «Козацька» (яскраво виражений смак чорного перцю, мускатного горіха і кмину);
4. СМОЛЛ-АРОМА «РЕТРО» (ароматична добавка тільки для рецептур з великим вмістом жирної сировини!) + «7 трав».
Для ковбасок-гриль з присмаком лимону пропонуємо «ПАРОВКИ РАКВЕРЕС (ua)» або «Гельбвурст без лимона» у поєднанні з сумішшю «7 трав».
Якщо ж, Ви полюбляєте шашличні ковбаски із завершальною ноткою цибулі, то «Паштет Селянський» + «7 трав» або «Паштет Вейський» + «7 трав» допоможуть Вам отримати бажаний смак і аромат!
Пропонуємо Вам не лише смакові ноти, але і НОВИНКУ в нашому асортименті – емульгатор-стабілізатор «ПЕКЛОС ППК 45» («Дора Фуд», Польща), який використовується в якості емульгатора (застосовується для продуктів з великим вмістом жиру, коли необхідне якісне емульгування та збільшення виходу), стабілізатора м’ясних систем і для роботи з проблемною сировиною, для зниження ризику утворення бульйонно-жирових підтікань. Добавка має нейтральний смак, активує білки м’яса до зв’язування вологи 1:10, має відмінні емульгуючі властивості 1:10, покращує консистенцію і стабілізує текстуру і колір готового виробу. Використовуючи дану харчову добавку ковбаски гриль мають щільну структуру, а при нагріванні соковитість.
ТЗОВ «ВТР» пропонує не тільки інгредієнти для ковбасок-гриль, а також СПЕЦІАЛІЗОВАНУ КОЛАГЕНОВУ ОБОЛОНКУ ДЛЯ ГРИЛЯ діаметрів 22,24,26. Ковбаски в цій оболонці ідеальні для приготування на грилі, барбекю, сковороді, деко, в духовці і т. п. Вона об'єднала в собі всі кращі якості натуральної черева і механічні гідності колагенових оболонок з урахуванням умов проходження термічної обробки ковбасних виробів при високих температурах (варка, жарка на грилю, сковороді).
Шановні Клієнти,
якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтеся до представників фірми «ВТР» у Вашому регіоні або задавайте питання в рубриці «Питання технологу» на нашому сайті www.vtr.com.ua. Співробітники фірми «ВТР» завжди допоможуть Вам практичною порадою та нададуть технологічну підтримку при безпосередньому виготовленні продукції на Вашому підприємстві.