Для виробництва сиров'яленого/сирокопченого м'яса
При виготовленні сиров'яленого/сирокопченого м'яса важливим етапом є його зовнішнє покриття, яке надасть готовому продукту традиційний вигляд, вишуканий аромат, при цьому оберігає с/к, с/в м'ясо від ПЕРЕСИХАННЯ!
Секрет успіху харчової добавки «Чемен Рот CL» в тому, що вона славиться не тільки чудовими ароматичними властивостями, але і технологічними: вона рівномірним шаром прилипає до поверхні продукту, надає темно - червоний колір, оксамитовий зовнішній вигляд і в процесі сушіння не відшаровується!
Склад: спеції (пажитник, паприка, перець чилі), декстроза, харчова сіль (6%), екстракти спецій (паприки, кумину, духмяного перцю), дріжджовий екстракт, Е 300
Дозування: 10 г/кг продукту або за бажанням
Властивості «Чемен Рот CL»:
- містить натуральні спеції та їх екстракти;
- не містить барвників;
- приставка «CL» у назві добавки вказує на те, що вона не містить глутамату натрію, ароматів, глютенів, молочних продуктів (алергенів);
- проста у застосуванні.
В харчовій добавці «Чемен Рот CL» переважає аромат рослини чаман (пажитник), який додає яскраві смакові ноти. Саме він в поєднанні з перцем чилі надасть оригінальний смак готового продукту.
По ціні 312,66 грн/кг з ПДВ
ЦІКАВО ПРО ПАЖИТНИК: Пажитник - це бобова рослина, яке дає цілих три види спецій - зелень, ціле і мелене насіння. Батьківщина пажитника - Азія. Особливо широке поширення ця рослина отримала у народів Середземномор'я і Індії. Пажитник відноситься до розряду найкорисніших рослин. Практика його застосування налічує кілька тисячоліть. Як харчову та лікарську рослину пажитник зараз вирощують в Індії, Пакистані, Китаї, Ірані, Іраку, Сирії, Єгипті, Монголії, Японії, Тунісі, Марокко, Ефіопії, США, Аргентині, на півдні Європи. Насіння пажитника любили їсти філософи, і рослина стали називати «філософською конюшиною». Пажитник став особливо цінуватися з початку 18 століття, багатий білками і вуглеводами, калієм, фосфором, магнієм залізом, кальцієм, вітамінами А, С, В, РР, фолієва кислота, каротиноїди, фітостерини, амінокислотами, полісахаридами та ін.