ДЛЯ ЯКІСНОГО ІН’ЄКТУВАННЯ ГРУДИНКИ та м'яса ПТИЦІ
Фірма «ВТР» розширила лінійку товарів власного виробництва ТМ «СМОЛЛ» і пропонує для ін'єктування м’яса птиці (крила, четверть і т.д.) та грудинки харчову добавку «СМОЛЛ-ШИНКА УНІВЕРСАЛ 60». Вже ряд підприємств працюють з цієї добавкою.
«СМОЛЛ-ШИНКА УНІВЕРСАЛ 60» - фосфатомістка добавка, яка містить карагенан, тваринні білки, рослинні волокна. Збалансована композиція компонентів стабілізує колір та підсилює м’ясний смак продукту.
Дозування: 3,3 кг на 100 кг розсолу при 150-170% ін’єктуванні.
Склад: згущувач «карагенан» (E 407a), регулятор кислотності «трифосфат натрію» (E 451) (до 23,5% P2O5), соєва клітковина, тваринний білок, антиоксидант «ізоаскорбат натрію» (Е 316), підсилювач смаку та аромату «глутамат натрію» (Е 621), носії (глюкоза, сіль кухонна)
Назва | Процент ін'єктування, % | Орієнтовний вихід готового продукту,% |
Грудинка свиняча | 150-155 | 120 |
Крила курячі | до 150 | до 100 |
Четверть куряча | до 150 | 112 |
Філе куряче | 160-175 | 115-120 |
При невеликому дозуванні і недорогій ціні розсолу Ви отримаєте продукти високої і стабільної якості.
Основні переваги «СМОЛЛ-ШИНКА УНІВЕРСАЛ 60»:
- прослойка, яка утворюється в грудинці є монолітною та щільною;
- невеликий відсоток втрат в масажері при виготовленні грудинки;
- не потребує масування або замочування в розсолі продуктів з м’яса птиці (крила, четверть і т.д.), їх формують і відразу передають на термообробку;
- сприяє кольороутворенню та стабілізації кольору;
- готовий продукт має мінімальні розриви з'єднувальної тканини і «не плаче» у вакуумній упаковці;
- простий та зручний у використанні, добре розчиняється при приготуванні розсолу;
- забезпечує стабільну якість готового продукту.
Фірма «ВТР» виграє тоді, коли виграють її Клієнти!