Підсумки травневого семінару фірми "ВТР"
Напередодні літа компанія «ВТР» реалізувала давно задуману ідею - був проведений технологічний семінар в Головному офісі фірми в м Луцьк.
Семінар був організований на базі власного експериментального цеху, що надало можливість нашим технологам більш детально представити нові продукти і технологічні розробки, познайомити з продукцією власного виробництва фірми «ВТР» - харчовими добавками «СМОЛЛ» і провести дегустації з різноманітним асортиментом.
У заході взяли участь представники понад 40 м'ясопереробних підприємств з різних регіонів України. Програма семінару включала презентацію харчових добавок «СМОЛЛ», новинок асортименту фірм-партнерів «Фляйш Манншафт» (Польща), «Нубасси», (Німеччина) і ковбасних оболонок від компанії «DEVRO» (Чехія).
В рамках семінару були представлені ковбасні вироби з використанням емульгаторів-стабілізаторів і смакових добавок «СМОЛЛ». Високі оцінки за результатами обробки дегустаційних листів отримали добавки СМОЛЛ-АРОМА: «АЛЬПІЙСЬКА», «РОСИНКА ЛЮКС» для н/к ковбас; для ковбас типу «салямі» - СМОЛЛ-ГЛ "САЛЯМІ ФОРВАРД»; для шинкових продуктів в оболонках з м'яса птиці овації отримала СМОЛЛ-АРОМА «БІРШІНКЕН». Також виділили сосиски з використанням комплексних смакових добавок СМОЛЛ-ФОС: «СОСИСКИ ФІРМОВІ № 1» та «САРДЕЛІ УПЛІТАЙКИ».
Хітом семінару стала харчова добавка «Балик Монастирський с/к". Вона прекрасно зарекомендувала себе для виробництва н/к, в/к, с/к ковбас і ковбасок. Унікальність цієї добавки в тому, що маючи високий вихід, Ви отримаєте готовий продукт з щільною консистенцією, стабільним кольором і прекрасним видом на зрізі. Зверніть увагу на НОВИЙ напрямок її використання - приготування шашлику! Якщо використовувати «Балик Монастирський с/к", шашлик буде соковитим і ніжним, не засушеним, а економія складе орієнтовно 10 грн на 1 кг сировини.
Шашлик і ковбаски-гриль - актуальна тема весняно-літнього періоду. Користуючись можливістю, ми представили нові смаки для ковбасок-гриль і НОВИНКУ ковбасних оболонок – тип «ФАЙН АФФ» для виробництва ковбасок-гриль з попередньою термообробкою і подальшим приготуванням на грилі або сковороді (наприклад, білі ковбаси, по типу «Мюнхенських», «Баварських» і т.д.), також вона може бути використана при виготовленні сирих ковбасок-гриль. Особливим відкриттям для нас і учасників семінару стала вперше протестована НОВИНКА від компанії «Нубасса» - смакова добавка з ЧЕРЕМШЕЮ, яка здивувала надзвичайно приємним смаком і ненав'язливим тонким ароматом.
Для виробництва шинкових продуктів і н/к ковбас була представлена технологічна добавка «СМОЛЛ-СОЛ 50», що дозволяє отримати продукт з високим виходом, і зберегти при цьому щільну консистенцію та товарний зовнішній вигляд готового продукту.
Позитивні відгуки отримали і копченості, виготовлені з використанням засобу для ін'єктування «ШИНКА ФКБ 100», фірми «Фляйш Манншафт» (Польща). Добавка проста і зручна в застосуванні, містить аромат, а добре підібрана антиоксидантний група надає продуктам натуральний колір. Готові продукти мають стабільний високий вихід, відмінний смак і зовнішній вигляд.
Також були представлені й інші продукти: рулети з сала, паштети мажучої консистенції, н/к ковбаса (типу «домашня») з харчовою добавкою «Вюрстхен Тойфлі». Приділили увагу темі с/к і с/в продуктів з використанням стартових культур «Нуба-Ро-Пек Райфекультурен» і харчової добавки «Нуба-Ро-Пек WL/PH». Виготовлення таких продуктів не вимагає клімат-камер і весь процес виробництва займає близько тижня, при цьому отримуємо якісний готовий продукт.
Сподіваємося, що наші продукти стануть добрими помічниками у Вашій нелегкій справі!
Фірма "ВТР" висловлює щиру подяку всім учасникам за теплу та доброзичливу атмосферу, створену під час проведення семінару. Ми сподіваємося, що такі семінари стануть доброю традицією і плануємо наступний - 08.09.16-09.09.16. Якщо у Вас є побажання щодо теми семінару, чекаємо на Ваші пропозиції на ел. пошту office@vtr.com.ua.