СМАК ТА ГОСТРОТА М'ЯСНИХ ВИРОБІВ!
Часник - називають королем усіх прянощів, а в деяких культурах - «пахучою трояндою» і традиційно використовують у м'ясній промисловості в якості смако - ароматичної добавки. Часник як пряність популярний у всіх кухнях світу. У великих кількостях він входить в рецептуру багатьох національних блюд азіатських і південно - європейських кухонь. У м'ясній промисловості часник широко використовують для посилення зовнішньої привабливості продукту, запаху та аромату!
Часник - незамінний компонент при виробництві ковбасних виробів, він надає їм смакові якості, гостроту та пікантність! Часником ароматизують варені, напівкопчені і сирокопчені ковбаси, сардельки, сальтисон, холодці, м'ясні консерви.
Зростаюча УВАГА до часнику з боку м'ясопереробних підприємств підштовхує виробників до пошуку НОВИХ цікавих рішень, які можна запропонувати у відповідь на вимоги сучасного ринку.
Тому фахівці фірми «ВТР» пропонують Вам протестувати НОВИНКУ ТМ «СМОЛЛ» - смако-ароматичні безфосфатні добавки.
Зверніть УВАГУ! Використання цих добавок підкреслює яскраво виражений смак свіжого часника (не гіркий, не кислий, неприторний)
СМОЛЛ-АРОМА «ЧАСНИКОВО-ПІКАНТНА»
Склад: гідролізат білка (гідролізат білка соєвого, гідролізат дріжджовий), підсилювач смаку та аромату «глутамат натрію» (Е 621), аромат часнику, екстракт чорного перцю та часнику, композиція ароматичних речовин, які використовуються для надання смаку і аромату (містить молоко), носії (мальтодекстрин, глюкоза, сіль кухонна, цукор)
Дозування : до 5 г/кг маси фаршу