Тип 014 - відмінний вибір оболонки для с/к і с/в ковбас
Виготовлення с/к і с/в ковбас вважається однією з вершин технологічної майстерності в ковбасному виробництві, тому до вибору оболонок, сировини та інгредієнтів пред'являються найвищі вимоги.
Колагенова оболонка тип 014 («Девро»/Чехія) - це спеціалізована білкова оболонка для с/к і с/в ковбас, різних типів салямі та сухих ковбас.
При її виборі, окрім спеціальної підготовки колагену для наповнення оболонки при низьких температурах фаршу (до -4,5 градусів), виробник отримує наступні переваги:
- тип 014 виключає ймовірність появи плісняви на поверхні батону в період дозрівання і зберігання виробу. Це дуже важливий і значущий фактор.
- Ph оболонки розрахований так, що в період дозрівання ковбас оболонка щільно прилягає до поверхні фаршу, незважаючи на значну втрату батона в об'ємі, і якісно повторює структуру фаршу, а при досягненні готовності с/к і с/в виробів, Ph продукту змінюється і даний фактор безпосередньо впливає на адгезію оболонки: тип 014 легко знімається з поверхні.
Ці фактори особливо важливі при виготовленні різних сортів с/к і с/в ковбас, особливо економ-класу, де втрати у вазі та об'ємі, а також ступінь усадки можуть бути набагато вищими.
Тип 014 впорається з цим завданням, і Ваші сирокопчені та сиров'ялені ковбаси будуть виглядати максимально привабливо.
Крім вищевказаних переваг, тип 014 характеризується наступними якостями:
- міцність при набивці, осадці;
- сталість калібру;
- приємний блиск і висока ступінь прозорості;
- висока ступінь абсорбції коптильних речовин і відмінна вологопроникність;
- відмінно кліпсується при щільному наповненні (перенаповнення 6,5-8,5%);
- привабливий зовнішній вигляд, який підкреслює натуральність і природність вид Ваших продуктів.