Ціни знижені СМОЛЛ ТГ 60 та СМОЛЛ ТГ 80 та оболонку Файн та Селект

 Ціни знижені СМОЛЛ ТГ 60 та СМОЛЛ ТГ 80 та оболонку Файн та Селект

На стабілізуючі препарати

З ТРАНСГЛЮТАМІНАЗОЮ «СМОЛЛ-ТГ 60» та «СМОЛЛ-ТГ 80» (виробництво"ВТР")

1.  Використовуємо закапсульовану трансглютаміназу, може працювати з будь-якими інгредієнтами;

2. Активність 85-120u/g;

3. Дозування: до 0,1 кг /100 кг м’ясної сировини;

4. Використання «СМОЛЛ-ТГ 60» та «СМОЛЛ-ТГ 80» в продуктах безпечно для здоров’я людей;

5. не містять лактози, молочних білків, глютену, барвників, підсилювачів смаку і аромату;

6. надає готовим продуктам еластичності, хорошу «глянцеву» текстуру, пружності, монолітності, «кусаємості» (до легкого хрусту)

НА КОЛЛАГЕНОВІ ОБОЛОНКИ тип  ФАЙН-ЦЕ та тип  СЕЛЕКТ- ЦЕ

1.Колагенова оболонка тип ФАЙН-ЦЕ (FINE-С) – їстівна оболонка, підходить для виробництва сосисок, які проходять процес копчення і варки, а також для в/копчених, с/копчених, с/в’ялених ковбасок і міні-салямі

FINE-С діаметр 17 - безбарвний (KN)

FINE-C діаметр 22 - безбарвний ОЕ

Основні переваги:

- схожість «FINE» з натуральною черевою;

- чудовий м’який «укус» та їстівність;

- ефективне наповнення без попередньої підготовки (без замочування);

- універсальність і легкість в роботі;

- стабільність калібру, що гарантує стандартний розмір та вагу виробів;

- оптимальне поглинання та пропускання диму для отримання кінцевого кольору та аромату продукту;

- натуральний і стандартний зовнішній вигляд готових виробів;

- відмінна міцність при наповненні на високошвидкісних автоматичних та напівавтоматичних перекрутчиках.

2. Колагенова оболонка тип СЕЛЕКТ- ЦЕ (SELECT-С) останнє найсучасніше покоління їстівних колагенових сосисочних оболонок

Селект-ЦЕ діаметр 19 - безбарвна ОЕ, КN

Селект-ЦЕ діаметр 22 - безбарвна ОЕ, КN

Основні переваги:

-абсолютно тонка стінка оболонки (тонша, ніж у будь-якої їстівної колагенової сосисочної оболонки, що випускається на даний момент у світі);

-відсутність ефекту відчуття оболонки при «укусі» (нижчий, ніж у натуральної баранячої череви і будь-якої іншої колагенової оболонки);

-дуже тонкий пучок у місцях перекрутів;

- щільне прилягання оболонки по всій площі батона після повторної термообробки, включаючи краї батонів.

Дизайн и разработка

© Компанія «ВТР».