Ціни знижені СМОЛЛ ТГ 60 та СМОЛЛ ТГ 80 та оболонку Файн та Селект
На стабілізуючі препарати
ТРАНСГЛЮТАМІНАЗА «СМОЛЛ-ТГ 60» та «СМОЛЛ-ТГ 80» (виробництво"ВТР") 1.
- Використовуємо закапсульовану трансглютаміназу, може працювати з будь-якими інгредієнтами;
-Активність 85-120u/g;
-Дозування: до 0,1 кг /100 кг м’ясної сировини;
-Використання «СМОЛЛ-ТГ 60» та «СМОЛЛ-ТГ 80» в продуктах безпечно для здоров’я людей;
-не містять лактози, молочних білків, глютену, барвників, підсилювачів смаку і аромату;
-надає готовим продуктам еластичності, хорошу «глянцеву» текстуру, пружності, монолітності, «кусаємості» (до легкого хрусту)
2. НА КОЛЛАГЕНОВІ ОБОЛОНКИ тип ФАЙН-ЦЕ та тип СЕЛЕКТ- ЦЕ
а) Колагенова оболонка тип ФАЙН-ЦЕ (FINE-С) – їстівна оболонка, підходить для виробництва сосисок, які проходять процес копчення і варки, а також для в/копчених, с/копчених, с/в’ялених ковбасок і міні-салямі
FINE-С діаметр 17 - безбарвний (KN)
FINE-C діаметр 22 - безбарвний ОЕ
Основні переваги:
-схожість «FINE» з натуральною черевою;
-чудовий м’який «укус» та їстівність;
-ефективне наповнення без попередньої підготовки (без замочування);
-універсальність і легкість в роботі;
-стабільність калібру, що гарантує стандартний розмір та вагу виробів;
-оптимальне поглинання та пропускання диму для отримання кінцевого кольору та аромату продукту;
-натуральний і стандартний зовнішній вигляд готових виробів;
-відмінна міцність при наповненні на високошвидкісних автоматичних та напівавтоматичних перекрутчиках.
б) Колагенова оболонка тип СЕЛЕКТ- ЦЕ (SELECT-С) останнє найсучасніше покоління їстівних колагенових сосисочних оболонок
Селект-ЦЕ діаметр 19 - безбарвна ОЕ, КN
Селект-ЦЕ діаметр 22 - безбарвна ОЕ, КN
Основні переваги:
-абсолютно тонка стінка оболонки (тонша, ніж у будь-якої їстівної колагенової сосисочної оболонки, що випускається на даний момент у світі);
-відсутність ефекту відчуття оболонки при «укусі» (нижчий, ніж у натуральної баранячої череви і будь-якої іншої колагенової оболонки);
-дуже тонкий пучок у місцях перекрутів;
-щільне прилягання оболонки по всій площі батона після повторної термообробки, включаючи краї батонів.