Тваринні білки "СканПроТМ" - обирайте якість та функціональність!
Тваринні білки «СканПротм» - обирайте якість та функціональність!
Шановні Клієнти та Парнери!
Пропонуємо Вам високофункціональні тваринні білки СканПротм Т 95, Т 92/СФ, Т 90/100, які виробляються з охолодженої свинячої шкіри, не містять інших добавок. Технологія виробництва СканПроТМ складається виключно з термічної та механічної обробки. ЗВЕРНІТЬ УВАГУ! Тваринні білки СканПротм - знижують ризик виникнення мікробіологічних проблем. Вони нейтральні по смаку, збільшують вихід і підвищують вміст білка в готових виробах. Використання білків зменшує втрати при термообробці і робить продукти більш соковитими, покращує структуру і зменшує відділення вологи у вакуумній упаковці.
Основні характеристики білків
СканПроТМ Т95 | СканПроТМ Т92/СФ | СканПроТМ Т90/100 | |
Вміст білка | 94-98% | 92-97% | 92-97% |
Звязування води | 1:20 | 1:15 | 1:15 |
Звязування жиру | 1:15-20 | 1:15 | 1:15 |
Застосування в сухому вигляді | 1-3% до маси фаршу | 1-3% до маси фаршу | 1-3% до маси фаршу |
БЖЕ | 1:20:20 | 1:15:15 | 1:15:15 |
Гель | 1:15-20 | 1:15 | 1:13-15 |
СканПроТМ Т 95 використовується при виробництві ін'єктованих та реструктурованих м'ясних виробів (з виходом від 130%), сосисок, сардельок, варених, в/к, н/к, ліверних ковбас та паштетів (нарізуваної і мажучої консистенції), а також для уводнення м’яса на 40-50% з заміною у всіх видах ковбасних виробів до 30%.
У фарш для напівфабрикатів у вигляді БЖЕ 1:15:15 із заміною до 20% м’ясної сировини або у вигляді гелю 1:15 із заміною до 30% м’ясної сировини.
СканПроТМ Т92/СФ краще використовувати у рецептурах варених ковбас, шинок в оболонках, розсолах для шприцювання, для уводнення м'яса на 40-50% з заміною у всіх видах ковбасних виробів до 30%.
300-500 г сухого білка СканПроТМ Т92/СФ на 100 кг тіста запобігає розтіканню тіста після заморожування і виключає використання яєць при виробництві пельменів, вареників, чебуреків. Стабілізує фарш для напівфабрикатів з заміною до 20% м’ясної сировини у вигляді БЖЕ 1:15:15 або у вигляді гелю 1:15 із заміною до 30% м’ясної сировини.
СканПротм Т 90/100 у вигляді гранул (1:10) – альтернатива соєвих гранул при виробництві в/к та н/к ковбас як заміна основної сировини до 20%. Але гранули із СканПроТМ Т 90/100 значно кращі по якості, ніж соєві: вони матові, їх не видно на зрізі, надають фаршу щільності та еластичності.
Рекомендується використовувати при виробництві сосисок, сардельок, варених ковбаси (особливо великого діаметра) в сухому вигляді 1-3% до маси фаршу, у вигляді гелю 1:13-15, або у вигляді БЖЕ 1:15:15 з заміною до 20% м’ясної сировини.
У фарші для напівфабрикатів — у вигляді гелю 1:13-15 або у вигляді БЖЕ 1:15:15 із заміною до 20% м’ясної сировини.
Шановні Клієнти, Якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтеся до представників фірми «ВТР» у Вашому регіоні або задавайте питання в рубриці «Питання технологу» на нашому сайті www.vtr.com.ua. Співробітники фірми «ВТР» завжди допоможуть Вам практичною порадою та нададуть технологічну підтримку при безпосередньому виготовленні продукції на Вашому підприємстві.