Тваринні білки "СканПроТМ" - обирайте якість та функціональність!

Тваринні білки "СканПроТМ" - обирайте якість та функціональність!

Тваринні білки «СканПротм» - обирайте якість та функціональність! 

Шановні Клієнти та Парнери!

Пропонуємо  Вам високофункціональні тваринні білки СканПротм Т 95, Т 92/СФ, Т 90/100, які виробляються з охолодженої свинячої шкіри, не містять інших добавок. Технологія виробництва СканПроТМ складається виключно з термічної та механічної обробки. ЗВЕРНІТЬ УВАГУ! Тваринні білки СканПротм - знижують ризик виникнення мікробіологічних проблем. Вони нейтральні по смаку, збільшують вихід і підвищують вміст білка в готових виробах. Використання білків зменшує втрати при термообробці і робить продукти більш соковитими, покращує структуру і зменшує відділення вологи у вакуумній упаковці.

Основні характеристики білків 

  СканПроТМ  Т95 СканПроТМ Т92/СФ СканПроТМ Т90/100
Вміст білка 94-98% 92-97% 92-97%
Звязування води 1:20 1:15 1:15
Звязування жиру 1:15-20 1:15 1:15
Застосування в сухому вигляді 1-3% до маси фаршу 1-3% до маси фаршу 1-3% до маси фаршу
БЖЕ 1:20:20 1:15:15 1:15:15
Гель 1:15-20 1:15 1:13-15

 

СканПроТМ Т 95 використовується при виробництві ін'єктованих та реструктурованих м'ясних виробів (з виходом від 130%), сосисок, сардельок, варених, в/к, н/к, ліверних ковбас та паштетів (нарізуваної і мажучої консистенції), а також для уводнення м’яса на 40-50% з заміною у всіх видах ковбасних виробів до 30%.

У фарш для напівфабрикатів у вигляді БЖЕ 1:15:15 із заміною до 20% м’ясної сировини або у вигляді гелю 1:15 із заміною до 30% м’ясної сировини.

СканПроТМ Т92/СФ краще використовувати у рецептурах варених ковбас, шинок в оболонках, розсолах для шприцювання, для уводнення м'яса на 40-50% з заміною у всіх видах ковбасних виробів до 30%.

300-500 г сухого білка СканПроТМ Т92/СФ на 100 кг тіста запобігає розтіканню тіста після заморожування і виключає використання яєць при виробництві пельменів, вареників, чебуреків. Стабілізує фарш для напівфабрикатів з заміною до 20% м’ясної сировини у вигляді БЖЕ 1:15:15 або у вигляді гелю 1:15 із заміною до 30% м’ясної сировини.

СканПротм Т 90/100 у вигляді гранул (1:10) альтернатива соєвих гранул при виробництві в/к та н/к ковбас як заміна основної сировини до 20%. Але гранули із СканПроТМ Т 90/100 значно кращі по якості, ніж соєві: вони матові, їх не видно на зрізі, надають фаршу щільності та еластичності.

Рекомендується використовувати при виробництві сосисок, сардельок, варених ковбаси (особливо великого діаметра) в сухому вигляді 1-3% до маси фаршу, у вигляді гелю 1:13-15, або у вигляді БЖЕ 1:15:15 з заміною до 20% м’ясної сировини.

У фарші для напівфабрикатів — у вигляді гелю 1:13-15 або у вигляді БЖЕ 1:15:15 із заміною до 20% м’ясної сировини.

Шановні Клієнти, Якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтеся до представників фірми «ВТР» у Вашому регіоні або задавайте питання в рубриці «Питання технологу» на нашому сайті www.vtr.com.ua. Співробітники фірми «ВТР» завжди допоможуть Вам практичною порадою та нададуть технологічну підтримку при безпосередньому виготовленні продукції на Вашому підприємстві.

Дизайн и разработка

© Компанія «ВТР».