ЗЕЛЬЦ - ТОП

ЗЕЛЬЦ - ТОП

Пропонуємо Вам інформацію про товар, який отримав позитивний відгук технологів мясопереробних підприємств.

Добавка для приготування желюючого розчину на основі желатина - "ЗЕЛЬЦ - ТОП"

Для виробництва зельців, студней, холодців, заливаних блюд з м'яса, птиці та риби, м'ясних асортиментів та інших продуктів в желе.

Властивості: має високий желюючий ефект (плотність гелю 220 Блюм, розмір часток 30-50 меш) і забезпечує прозорий та  еластичний желе;

- повністю розчиняється у воді;

- не має ярко вираженого "желатинового" запаху;

- забезпечує необхідну консистенцію продуктів у желе;

Склад: желатин харчовий, глюкоза (8%), мальтодекстрин (7%), ароматизатор і глутамат нарію (Е 621) (до 7%), регулятори кислотності  "ацетет натрію" (Е 262), "лимонна кислота" (Е 330), аромати, носії: сіль кухонна.

Дозування: 80-120 г/л води.

 

 

Шановні Клієнти!

Якщо у Вас виникнуть питання,  будь ласка, звертайтеся до представників фірми «ВТР» у Вашому регіоні або задавайте питання в рубриці «Питання технологу» на нашому  сайті www.vtr.com.ua. Співробітники фірми «ВТР» завжди допоможуть Вам практичною порадою та нададуть технологічну підтримку при безпосередньому виготовленні продукції на Вашому підприємстві.

Дизайн и разработка

© Компанія «ВТР».