ЗЕЛЬЦ - ТОП
Пропонуємо Вам інформацію про товар, який отримав позитивний відгук технологів мясопереробних підприємств.
Добавка для приготування желюючого розчину на основі желатина - "ЗЕЛЬЦ - ТОП"
Для виробництва зельців, студней, холодців, заливаних блюд з м'яса, птиці та риби, м'ясних асортиментів та інших продуктів в желе.
Властивості: має високий желюючий ефект (плотність гелю 220 Блюм, розмір часток 30-50 меш) і забезпечує прозорий та еластичний желе;
- повністю розчиняється у воді;
- не має ярко вираженого "желатинового" запаху;
- забезпечує необхідну консистенцію продуктів у желе;
Склад: желатин харчовий, глюкоза (8%), мальтодекстрин (7%), ароматизатор і глутамат нарію (Е 621) (до 7%), регулятори кислотності "ацетет натрію" (Е 262), "лимонна кислота" (Е 330), аромати, носії: сіль кухонна.
Дозування: 80-120 г/л води.
Шановні Клієнти!
Якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтеся до представників фірми «ВТР» у Вашому регіоні або задавайте питання в рубриці «Питання технологу» на нашому сайті www.vtr.com.ua. Співробітники фірми «ВТР» завжди допоможуть Вам практичною порадою та нададуть технологічну підтримку при безпосередньому виготовленні продукції на Вашому підприємстві.