Золота осінь на семінарі з компанією «Nubassa»

Золота осінь на семінарі з компанією «Nubassa»

Головне правило, яким керується фірма «ВТР» в обслуговуванні Клієнтів, це -  постачання високоякісної продукції та професіоналізм наших працівників.

З метою підвищення кваліфікації фірма «ВТР» і компанія «Nubassa» (Німеччина) провели навчальний семінар для технологів фірми «ВТР». Навчання проходило  в офісі компанії «Nubassa» в м. Вірнхайм (Німеччина). Метою семінару була презентація значно розширеного асортименту продукції компанії «Нубасса» та демонстранція актуальних продуктів, що пропонуються на європейському ринку.

Технологи компанії «Nubassa» звернули особливу увагу на тенденцію підвищення попиту на європейському ринку на веганські та вегетаріанські ковбаси (були запропоновані рецептури веганських і вегетаріанських ковбасок, харчові добавки для їх виробництва) та представили новинки для продуктів з риби. Особливий інтерес викликав харчовий барвник «Нубассан Колор 2000» арт. 464000 на основі аннато і карміну, який надає рибі бажаного кольору залежно від концентрації від світло-золотистого до жовто-оранжевого.

Пропонуємо на розгляд рецептуру веганських ковбасок:

Назва сировини та матеріалів

Кількість, кг

Основна сировина

Олія рапсова (5С)

17,00

Жир пальмовий

6,00

Цибуля сушена

1,5

Гірчиця столова

1,2

Всього сировини

25,7

Допоміжні інгредієнти

 

Харчова  добавка “Нуба-Комбі  Веган Базис” арт. 441010

18,00

Харчова  добавка “Нуба-Комбі  Веган Вайс” арт. 441000

11,00

Харчова  добавка “Нюрнбергер Штатвурст” арт. 207600

1,5

Вода (100С)

48

Всього маса фаршу 104,2

Оболочка

Димопроникна оболонка Мінісмок 22

Технологічний процес: пальмовий жир порізати на шматки і заморозити.

Рапсову олію і гірчицю охолодити. У підігрітий кутер засипати харчову добавку "Нуба-Комбі Веган Вайс" арт. 441000, залити кип’ятком і на великій швидкості в 2 обороти  кутера емульгувати. Потім масу залишити в кутері для охолодження в режимі змішування на повільних оборотах. При температурі до 40С подати в кутер харчову добавку "Нуба-Комбі Веган Базис" арт. 441010, сушену цибулю, "Нюрнбергер Штатвурст" арт. 207600, пальмовий жир і перемішати. Масу кутерувати на швидких оборотах до розміру крупинок 2-3 мм і одразу ж наповнити в штучну оболонку калібром 22 мм. Варити при температурі 90С до температури всередині батона 80С. Охолодити у ванні з водою або під душем.

Приготування: з ковбасок зняти оболонку і смажити на сковороді або на грилі протягом 4-6 хвилин з кожного боку.

Склад добавки «Нуба-Комбі Веган Вайс» арт. 441000: модифікований крохмаль, пшеничний білок, декстроза, рапсова олія, дріжджовий екстракт, харчова сіль, ароматизатор диму, стабілізатор Е 516 сульфат кальцію, консервант Е 223 піросульфат натрію.

Склад добавки «Нуба-Комбі Веган Базис» арт. 441010: пшеничний білок, картопляний білок, модифікований картопляний крохмаль, стабілізатор: Е 5407 каррагенан.

Також були продемонстровані нові можливості стартових культур «Нуба-Ро-Пек PH / WL» арт. 423300, які чудово зарекомендували себе для використання у виробництві рибних делікатесів холодного і гарячого копчення, а не тільки для виробництва м'ясних с/к делікатесів. Були опрацьовані рецептури сирокопчених ковбас і продуктів, варених ковбас і реструктурованих шинок в оболонках.

Керівництво ТОВ "ВТР" висловлює щиру подяку компанії «Nubassa» і всім її співробітникам за теплу і доброзичливу атмосферу, створену під час проведення навчального семінару.

Дизайн и разработка

© Компанія «ВТР».