Ін'єктування кур
Данилюк Валентин
Доброго дня! Що Ви можете порадити для ін'єктування кур (крила та четверті).
Технолог:
Технологический отдел ВТР Доброго дня! Що Ви можете порадити для ін'єктування кур (крила та четверті).
Доброго дня, Валентин!
В асортименті нашої фірми для делікатесних продуктів з птиці ми рекомендуємо добавку власного виробництва (ТМ «СМОЛЛ) - «СМОЛЛ-ШИНКА УНІВЕРСАЛ 60». Невелике дозування і відпрацьований нашими технологами термічний процес допоможуть Вам отримати смачні курячі продукти з м’яким укусом шкірки.
Засіб для ін’єктування «СМОЛЛ-ШИНКА УНІВЕРСАЛ 60» - це фосфатомістка добавка, яка містить карагенан, тваринні білки, рослинні волокна, антиоксидант, підсилювач смаку та аромату. Збалансована композиція компонентів підвищує вологоутримуючу здатність білків м’яса, стабілізує колір та підсилює смак продукту.
«СМОЛЛ-ШИНКА УНІВЕРСАЛ 60» використовується для виготовлення варено-копчених делікатесів із м'яса птиці (філе, четверть, крила та ін.) з ін’єкцією на 150-175%.
Дозування: до 3,3 кг на 100 кг розсолу при 150-175 % ін’єктуванні.
Використовуючи «СМОЛЛ-ШИНКА УНІВЕРСАЛ 60» Ви зможете:
- збільшити вихід готового продукту;
- отримати незначний відсоток втрат під час формування продукту;
- покращити текстуру готового продукту. Переваги:
- сприяє кольороутворенню та стабілізації кольору;
- готовий продукт має мінімальні розриви з'єднувальної тканини і «не плаче» у вакуумній упаковці;
- препарат простий та зручний у використанні, добре розчиняється при приготуванні розсолу;
- забезпечує стабільну якість готового продукту.
Наші технологи завжди готові надати Вам технологічну підтримку.