Емульгатор - стабілізатор Пеклос ППК - 45
Капрук Світлана Євгенівна
Добрый день, Наталя Василівна!
У Вас новий емульгатор-стабілізатор Пеклос ППК-45, дайте більш зрозумілу інформацію про цю добавку.
Технолог:
Технологический отдел ВТР
Доброго дня Світлана Євгенівна!
Дякую Вам, за запитання.
Функціональна харчова добавка «ПЕКЛОС ППК 45» рекомендується, в першу чергу, для виробництва КОВБАСОК - ГРИЛЬ!
Застосовується харчова добавка для продуктів з великим вмістом жиру, коли необхідне якісне емульгування та збільшення виходу. Це хороший емульгатор (емульгуючі властивості 1:10), стабілізатор м’ясних систем (активує білки м’яса до зв’язування вологи 1:10), для роботи з проблемною сировиною і для зниження ризику утворення бульйонно-жирових підтікань. Добавка має нейтральний смак.
Використовуючи дану харчову добавку для КОВБАСОК ГРИЛЬ - готові вироби будуть мати щільну структуру та відмінну касаємість, а при нагріванні соковитість!
Склад: крохмаль модифікований (Е 1420), соєвий білок (НЕ ГМО), соєва клітковина (НЕ ГМО), стабілізатори («трифосфат натрію (Е 451), «поліфосфат натрію» (Е 452) (до 7% Р2О5)), антиоксидант «ізоаскорбат натрію» (Е 316), аромат м'яса.
Дозування: 30-40 г/кг маси фаршу.
Продукт НЕ МІСТИТЬ ГМО
Ковбаски напівкопчені першого сорту «М’ясні баварські»
ТУ У 15.1-20146604-002:2003
«ПЕКЛОС ППК 45» не потребує додаткового внесення інших функціональних добавок, підвищує вихід готових продуктів, добре поєднується із смако-ароматичними добавками
«ПЕКЛОС ППК 45» не вимагає зміни технологічного процесу виробництва. При виробництві ковбасних виробів рекомендується використовувати «ПЕКЛОС ППК 45» у сухому вигляді і вносити на початку процесу кутерування або перемішування.