Емульгатор - стабілізатор Пеклос ППК - 45

Капрук Світлана Євгенівна

Добрый день, Наталя Василівна!

У Вас новий емульгатор-стабілізатор Пеклос ППК-45, дайте більш зрозумілу інформацію про цю добавку.

Технолог: 
Технологический отдел ВТР

Доброго дня Світлана Євгенівна!

Дякую Вам, за запитання.

Функціональна харчова добавка «ПЕКЛОС ППК 45» рекомендується, в першу чергу, для виробництва КОВБАСОК - ГРИЛЬ!

Застосовується харчова добавка для продуктів з великим вмістом жиру, коли необхідне якісне емульгування та збільшення виходу. Це хороший емульгатор (емульгуючі властивості 1:10), стабілізатор м’ясних систем (активує білки м’яса до зв’язування вологи 1:10), для роботи з проблемною сировиною і для зниження ризику утворення бульйонно-жирових підтікань. Добавка має нейтральний смак.

Використовуючи дану харчову добавку для КОВБАСОК ГРИЛЬ - готові вироби будуть мати щільну структуру та відмінну касаємість, а при нагріванні соковитість!

Склад: крохмаль модифікований (Е 1420), соєвий білок (НЕ ГМО), соєва клітковина (НЕ ГМО), стабілізатори («трифосфат натрію (Е 451), «поліфосфат натрію» (Е 452) (до 7% Р2О5)), антиоксидант «ізоаскорбат натрію» (Е 316), аромат м'яса.

Дозування: 30-40 г/кг маси фаршу.

Продукт НЕ МІСТИТЬ ГМО

Ковбаски напівкопчені першого сорту «М’ясні баварські»

ТУ У 15.1-20146604-002:2003

Назва сировини, прянощів і матеріалів Кількість, кг
Основна сировина  
Свинина напівжирна 80/20 50 діаметр 10
Свинина напівжирна 50/50 50 діаметр 5
Всього сировини 100
Допоміжні  
Сіль нітритна 1,8
Емульгатор-стабілізатор "ПЕКЛОС ППК 45" 4
СМОЛЛ-АРОМА "ПІКНІК" 1,5
Волога 25
Всього маса  фаршу 132,1
Оболонка ФАЙН - АФФ діаметр 22,24,26

«ПЕКЛОС ППК 45» не потребує додаткового внесення інших функціональних добавок, підвищує вихід готових продуктів,  добре поєднується із смако-ароматичними добавками

«ПЕКЛОС ППК 45» не вимагає зміни технологічного процесу виробництва. При виробництві ковбасних виробів рекомендується використовувати «ПЕКЛОС ППК 45» у сухому вигляді і вносити на початку процесу кутерування або перемішування.

Дизайн и разработка

© Компанія «ВТР».