Функціональна добавка Нубаром СL для ковбасок барбекю
Данилюк Олексій
Доброго дня Сергій!
Чи можна використовувати Нубаром CL в якості функціональної добавки на ковбаски барбекю.
Технолог:
Технологический отдел ВТР
Доброго дня, Олексій!
Дякую Вам за запитання.
Для ковбасок барбекю я хотів би Вам запропонувати в якості функціональної добавки інший препарат – емульгатор-стабілізатор «ПЕКЛОС ППК 45».
Харчова добавка «ПЕКЛОС ППК 45» використовується у якості емульгатора (застосовується для продуктів з великим вмістом жиру, коли необхідне якісне емульгування та збільшення виходу), стабілізатора м’ясних систем, для роботи з проблемною сировиною, для зниження ризику утворення бульйонно-жирових підтікань, має нейтральний смак.
«ПЕКЛОС ППК 45» активує білки м’яса до зв’язування вологи 1:10, має емульгуючі властивості 1:10, знижує втрати при термообробці, підвищує вихід готових продуктів, знижує ризик утворення бульйоно-жирових підтікань, покращує консистенцію і стабілізує текстуру готових виробів, покращує смак, добре поєднується із смако-ароматичними добавками, не потребує додаткового внесення інших функціональних добавок.
Склад: крохмаль модифікований (Е 1420), соєвий білок (НЕ ГМО), соєва клітковина (НЕ ГМО), стабілізатори («трифосфат натрію (Е 451), «поліфосфат натрію» (Е 452) (до 7% Р2О5)), антиоксидант «ізоаскорбат натрію» (Е 316), аромат м'яса.
Дозування: 30-40 г/кг маси фаршу.
А харчова добавка «Нубаром CL» забезпечує додаткову надійність при виробництві всіх видів ковбасних виробів. Наприклад, - фарш варених ковбас буде більш еластичним і стабільним, особливо при використанні засобів для кутерування, які містять цитрат.
«Нубаром CL» надає продуктам приємний натуральний м’ясний смак і стабілізує колір.