Смаки для ковбасок-гриль
Назарчук Роман
Доброго дня!
Які смаки для ковбасок-гриль Ви можите запропонувати? Дякую
Технолог:
Технологический отдел ВТР Доброго дня!
Які смаки для ковбасок-гриль Ви можите запропонувати? Дякую
Доброго вечора!
Дякую Вам за запитання.
Технологи нашої фірми добре підготувались до сезону ковбасок гриль і своїм клієнтам можемо запропонувати харчові добавки і композиції добавок на будь який смак.
Але лідерами, за результатами дегустацій, визнано наступні смаки:
1. Арома Смак «Ковбаски Густар» ("Дора Фуд",Польща)
2. Арома Смак «Ковбаски Густар» + «7 трав» («Нубасса», Німеччина);
3. Приправа «Козацька» («Фляйш Манншафт», Польща);
4. Приправа «Козацька» + «7 трав»;
5. СМОЛЛ-АРОМА «РЕТРО» (ТЗОВ «ВТР») + «7 трав».
Для ковбасок гриль з присмаком лимону пропонуємо добавку «ПАРОВКИ РАКВЕРЕС (ua)» («Аспол», Польща) або «Гельбвурст без лимона» («Нубасса», Німеччина) у поєднанні з сумішшю «7 трав».
Якщо ж Ваші клієнти полюбляють шашличні ковбаски із завершальною ноткою цибулі, то «Паштет Селянський» («Фляйш Манншафт», Польща») + «7 трав» і «Паштет Вейський» («Дора Фуд», Польща) + «7 трав» допоможуть Вам отримати бажаний смак і аромат.
Хочу запропонувати Вам не лише смакові ноти, але і НОВИНКУ в нашому асортименті – емульгатор-cтабілізатор «ПЕКЛОС ППК 45» («Дора Фуд», Польща), який
використовується в якості емульгатора (застосовується для продуктів з великим вмістом жиру, коли необхідне якісне емульгування та збільшення виходу), стабілізатора м’ясних систем і для роботи з проблемною сировиною, для зниження ризику утворення бульйонно-жирових підтікань. Добавка має нейтральний смак, активує білки м’яса до зв’язування вологи 1:10, має відмінні емульгуючі властивості 1:10, покращує консистенцію і стабілізує текстуру і колір готового виробу. Використовуючи дану харчову добавку ковбаски гриль мають щільну структуру, а при нагріванні соковиті.
Смачного!