ЇСТИВНА СОСИСОЧНА ОБОЛОНКА "STIX- D" калібру 14 мм - ЗАМІНА БАРАНЯЧОЇ ЧЕРЕВИ НАЙМЕНШОГО КАЛІБРУ

ЇСТИВНА СОСИСОЧНА ОБОЛОНКА "STIX- D" калібру 14 мм - ЗАМІНА БАРАНЯЧОЇ ЧЕРЕВИ НАЙМЕНШОГО КАЛІБРУ

ЇСТИВНА СОСИСОЧНА ОБОЛОНКА "STIX-D" калібру 14 мм

- ЗАМІНА БАРАНЯЧОЇ ЧЕРЕВИ НАЙМЕНШОГО КАЛІБРУ

Реалізації оболонки STIX-D 14 на протязі останніх років показала її неперевершеність у використанні завдяки:

- високій стабільній якості;

- прекрасному натуральному блиску готових продуктів;

- стабільності калібру наповнення та технологічних характеристик;

- естетичності зовнішнього вигляду за рахунок тонкого калібру виробів;

- натуральному відчуттю кусаємості, подібному до череви;

- універсальності застосування (с/к, с/в та в/к міні-салямі, варені сосиски, тощо).

З врахуванням того, що для виробника дуже важливо, щоб сегмент дорогої продукції, в першу чергу, с/копчені, с/вялені та н/копчені міні-салямі та снеки виглядали презентабельно та максимально схожими до продукції в натуральній череві, оболонка STIX-D 14 надає ці переваги за рахунок наявності блискучої поверхні та гарної здатності повторювати структуру фаршу.

При випуску вареної групи (сосиски), оболонка STIX-D 14 дозволяє за допомогою відповідної термообробки досягти м’якого відчуття укусу та непомітного відчуття оболонки при куштуванні.

 

Оболонка STIX-D 14 повністю відповідає усім стандартам якості та не обмежує випуск продукції по сортності, вимогам ДСТУ, використанню додаткового упакування та інших обмежень.

Дуже важливо, що усі види продукції у оболонці STIX-D 14 можна випускати як на шприцах з перекрутчиком, так і на різних типах ліній для наповнення.

 

Оболонка STIX-D 14 входить у ТОП-3 оболонок «ДЕВРО» по результатам реалізації останніх 3-х років по наступних показниках:

- стабільна якість;

- стабільний ростучий попит;

- найкращі відгуки клієнтів та кінцевих споживачів.

 

Крім того, важливим фактором є бажання торгівлі мати продукцію, в першу чергу, с/копчені, с/вялені, н/копчені міні-салямі, у найтоншому калібрі, яку можливо було раніше робити у найтоншій баранячій череві калібром 16/18.

Насамперед, не дивлячись, на попит такої продукції, а також, досить низьку ціну та наявність даної череви на ринку (орієнтовно вартість баранячої череви 16/18 сьогодні –2,0-2,40 грн/м з ПДВ), виробники надають перевагу колагеновій їстівній оболонці STIX-D 14 (3,44 грн/м) по ряду причин:

- бараняча черева 16/18 для виробника складна у роботі з технічної точки зору та з суттєвою залежністю від людського фактору у виробництві (тонка, потребує акуратності в роботі, затратна по часу та відходах);

- розхід баранячої череви 16/18 становить від 7-8 м, при розході STIX-D 14 – 5,6-7м, а різниця у термовтратах на череві суттєва, наприклад, на н/копчених міні-салямі відсоток термовтрат досягає 20% на фоні достатньо помірних 8% у STIX-D 14 (для сосисок 4%);

- практично НЕ МОЖЛИВО виготовляти ОБ’ЄМНО у такій баранячій череві продукцію довжиною батонів 4-6 см, що стало трендом торгівлі останніх років.

Це три основні чинники, що вивели STIX-D 14 у список самих популярних і затребуваних оболонок на світовому ринку та тіснять баранячу череву мінімального калібру 16/18 з об’ємного попиту

Дизайн и разработка

© Компанія «ВТР».